Himsoviniszta kérdése:
Miért indul újra a gép az új tápegységemmel ha elindítok egy játékot?
Figyelt kérdés
Van egy gépe msapphire radeon hd 7770 1gb,7 gb ram és amd athlon II x4 640 procim és msi 770 c45 alaplap..még tavaly vettem egy xilence tápot idő hiány (munka) miatt nem raktam agépbe..ma beleraktam minden happy volt aztán rákattintottam egy játékra fekete képernyő gép leállt ..oké nyomtam a nekapcsoló gombot semmi...visszaraktam az 5k forintos régi tápot és jó..valaki segítsen mert nem értem ezt..nem kompatibilis a géppel vagy túl sok az az 500 watt?tudom valahogy redukálni?pls help2014. dec. 17. 18:37
1/14 totolala válasza:
Hát, ez annak tűnik, mintha a játék elindításakor a fogyasztás fölszökne és nem lenne neki elég a táp.
Miféle tápról beszélünk pontosan?
2/14 A kérdező kommentje:
XILENCE SPS-XP500
2014. dec. 17. 18:44
3/14 A kérdező kommentje:
13 volt anno én megkaptam 5ért ,nem használtam most bontottam ki egy év után.
2014. dec. 17. 18:45
4/14 A kérdező kommentje:
mostani tápom 450w tán csak elég neki 500.Nem értem tényleg.
2014. dec. 17. 18:47
5/14 anonim válasza:
Hát nekem nagyon táp hibának tűnik. Bőven elégnek kellene lennie annak az 500 Watt-nak, ha ténylegesen leadja, de ezek szerint nem képes leadni.
6/14 A kérdező kommentje:
elvittem egy haveromhoz lemérte a feszültségeket azt mondta hibátlan,azért jöttem ide hátha megoldható szoftveresen
2014. dec. 17. 18:51
7/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a feszültség megvan, de ugye tudod hogy jön ki a teljesítmény, azaz a Watt? Úgy hogy feszültség*áramerősséggel, magyarul Volt*Amper=Watt, na meg ugye nem mindegy, hogy az ágak között (5V, 12V), hogy van elosztva az az 500 Watt.
De lényeg, meglehet neked a feszültség, viszont ha nincs meg az az áramerősség ami kéne, akkor az hamar kifúj, tehát én a helyedben kompletten lemérném terhelés alatt.
8/14 anonim válasza:
Juteszembe, van olyan hogy eseménynapló, ott a rendszernél megnézheted, hogy mit ír, mert ha váratlanul újraindul, akkor egy vörös háromszög benne egy felkiáltójellel jelzi a hibát és van egy kisebb leírás is, amiből kiderül, hogy mi is történt (pl ha Kernel Processzor power, vagy ilyesmit ír ki, akkor már tuti, hogy táp hiba, de nézd meg időpontra vonatkoztatva, hogy mit ír ki akkor).
9/14 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 a típus nem birja a terhelést nem tudsz mit teni ilyen a belseje igazából igy ez a táp semire se jó nem véletlen adhaták 5ért neked
10/14 Közveszélyes Kontár válasza:
Vetél egy új alja tápot 5ért, vetél egy ujonan tulárazot alja tápot használtan tulárazva 5ért, ugye 10ért már normális is van használtan 5ert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!