Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardveraprón fent vagyok 2 és...

Hardveraprón fent vagyok 2 és fél éve szerencsére csak elismeréseim vannak erre szerettem volna venni egy laptop töltött és a 2006 óta tevékenykedő szét dicsért úriember 3500 ft -ért nem hajlandó elhozni 5 perces útra?

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 22:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
utoljára mondom el egy redvás helyi járatos buszra kellet volna felszállnia ami "a" pontból "b" pontba elszállítja kerek 5 perc alatt ..
2014. dec. 16. 10:52
 12/21 anonim ***** válasza:
és ez kit érdekel
2014. dec. 16. 10:58
 13/21 A kérdező kommentje:
ezt én írom mert én vagyok a kérdező. de témát záróm. akkor én megbízhatóbb hp tag vagyok ennyi !!!!!!
2014. dec. 16. 14:24
 14/21 SimkoL ***** válasza:
Vettem-adtam már pár dolgot a Hardveraprón. Mindig bekalkuláltam a postaköltséget, mivel én is vidéki vagyok. Az általad említett 3.500 Ft nem ért volna meg nekem sem annyit, hogy buszra üljek - minimum díj 500 Ft oda vissza - és kimozduljak a meleg szobából és találkozzak egy ilyen 'érdekes' emberrel mint te.
2014. dec. 16. 14:53
 15/21 Tengor ***** válasza:
#14, nem figyeltél! Ő megbízható és elismert. Biztos, hogy ugrottál volna, ha ő kéri! :D
2014. dec. 16. 18:27
 16/21 A kérdező kommentje:
lehet hogy akkor nekem is pénzt kellet volna eddig kérjek . de te ennyiből már postára adhatná.. ez kb olyan hogy árulok x terméket 10000 ezerért posta az árban de ha helyben van rá vevő akkor sem adom oda ez alatt. az ilyen eladók sikeressége hamar csorbát tud köszörülni főleg ha én még olcsóbban be szerzek hasonló termékeket mint ő és még olcsóbban árulom csak hogy elcsaljam a vevőit ezáltal a potenciális vevő kőrének egy részét szépen elveszíti .
2014. dec. 16. 18:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülyeségeket beszélsz. Eleve miért adod postával terhelt áron személyesen? Jó hogy nem repülőjegyet számolsz bele az árba.
2014. dec. 16. 19:00
 18/21 Tengor ***** válasza:
Nem mindenki a pénzt nézi, valaki figyeli az eladó igényességét is. Pl, hogy tud-e normálisan írni...
2014. dec. 16. 19:00
 19/21 A kérdező kommentje:
nem értetted a lényegét . vagy csak tetteted a hülyét és cinikus vagy mert neked is fáj megemelni a lábaidat és te is ph-n vagy eladó. a példámmal annyit próbáltam érzékeltetni hogy "az összeg amiért árulom a terméket postával annyi amennyi hogy ne legyen alku tárgy viszont ha személyesen helyben meg venné valaki akkor is ugyan annyi az ár és nem engedek belőle ez már zsugoriság" de te nem érted az iróniát ez tisztán látszik .
2014. dec. 16. 19:06
 20/21 A kérdező kommentje:
nem magamról beszélek csak idézőjelesen egy nem létező alakról.
2014. dec. 16. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!