Asus Vs. MSI. Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Hellosztok. Laptop-ot vennék, elsősorban nem játékra (de arra is). Találtam 2-őt ami az elvárásaimnak megfelel, de nem tudok dönteni.
Az egyik Egy Asus K50AB-Sx077D
adatok:
AMD Athlon64 X2 2,1GHz
4 Gb ram
ati HD 4570 512 mb
320 gb HDD
ár: 140e FT
A másik egy MSI CX600X-072HU
adatok:
Intel Core Duo 2,1 GHZ
4 GB ram
Ati HD 4330 512 mb
500 GB HDD
ár:135e Ft
Végigkérdeztem ismerőseimet. Az egyik fele az MSI-t támogatta, merthogy az jobb márka, tovább bírja, olcsóbb.
A másik meg az Asus-t mert annak jobb a videókarija (egy fokkal talán) meg ahhoz adnak egeret, táskát. Én az Asus-t szeretném, mert arról találtam leírásokat, meg mi egyéb, az MSI-ről meg szinte semmit. Szerintetek melyik a jobb, illetve az Asus tényleg olyan f*s, hogy hamar tönkremegy?
2010. febr. 1. 21:37
1/9 anonim válasza:
Egyértelmúen ASUS. Az egy márka, a másik nem...
2/9 anonim válasza:
az MSI is nagyon jó, csak készülj fel hogy 1 év után a ventilátor szét fog hullani
3/9 anonim válasza:
Az ASUS nem rossz, bár volt már rossz szériája. Viszont most az MSI is eléggé beerősített.
4/9 anonim válasza:
statisztika szerint az Asusok romlanak el legkevésbé, míg az msi vhol hátuk kullog... bár ez érdekes mert ezek szerint az Asus jobb mint a toshiba, apple, sony. na mind1 én egyértelműen az Asusra voksolok
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig az Asus vezet eddig (nálam még az is plusz pont, hogy találtam egy videót, ahol ezen a laptop-on GTA IV-eznek, közepes grafon 20 fps-el (nekem az is bőven elég :P))
2010. febr. 1. 22:17
6/9 anonim válasza:
ASUS de csak a vga miatt, sokat dob a rendszeren
7/9 anonim válasza:
Ebben az összeállításban az asus játékoban valamennyire gyorsabb lesz de ne várj nagy csodát egyiktől sem:D
8/9 A kérdező kommentje:
Nem várok csodát, csak azt hogy minimumon (esetleg mediumon) játszható legyen.
2010. febr. 2. 21:56
9/9 anonim válasza:
árgépen nézz szétt 127.000 ért van ennél jobb asus, az is k50ab de nagyobb a sorszáma, erősebb cucc van benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!