Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Vs. MSI. Melyik jobb?

Asus Vs. MSI. Melyik jobb?

Figyelt kérdés

Hellosztok. Laptop-ot vennék, elsősorban nem játékra (de arra is). Találtam 2-őt ami az elvárásaimnak megfelel, de nem tudok dönteni.

Az egyik Egy Asus K50AB-Sx077D

adatok:

AMD Athlon64 X2 2,1GHz

4 Gb ram

ati HD 4570 512 mb

320 gb HDD

ár: 140e FT

A másik egy MSI CX600X-072HU

adatok:

Intel Core Duo 2,1 GHZ

4 GB ram

Ati HD 4330 512 mb

500 GB HDD

ár:135e Ft

Végigkérdeztem ismerőseimet. Az egyik fele az MSI-t támogatta, merthogy az jobb márka, tovább bírja, olcsóbb.

A másik meg az Asus-t mert annak jobb a videókarija (egy fokkal talán) meg ahhoz adnak egeret, táskát. Én az Asus-t szeretném, mert arról találtam leírásokat, meg mi egyéb, az MSI-ről meg szinte semmit. Szerintetek melyik a jobb, illetve az Asus tényleg olyan f*s, hogy hamar tönkremegy?

2010. febr. 1. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmúen ASUS. Az egy márka, a másik nem...
2010. febr. 1. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
az MSI is nagyon jó, csak készülj fel hogy 1 év után a ventilátor szét fog hullani
2010. febr. 1. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Az ASUS nem rossz, bár volt már rossz szériája. Viszont most az MSI is eléggé beerősített.
2010. febr. 1. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
statisztika szerint az Asusok romlanak el legkevésbé, míg az msi vhol hátuk kullog... bár ez érdekes mert ezek szerint az Asus jobb mint a toshiba, apple, sony. na mind1 én egyértelműen az Asusra voksolok
2010. febr. 1. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Eddig az Asus vezet eddig (nálam még az is plusz pont, hogy találtam egy videót, ahol ezen a laptop-on GTA IV-eznek, közepes grafon 20 fps-el (nekem az is bőven elég :P))
2010. febr. 1. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
ASUS de csak a vga miatt, sokat dob a rendszeren
2010. febr. 2. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Ebben az összeállításban az asus játékoban valamennyire gyorsabb lesz de ne várj nagy csodát egyiktől sem:D
2010. febr. 2. 11:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem várok csodát, csak azt hogy minimumon (esetleg mediumon) játszható legyen.
2010. febr. 2. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
árgépen nézz szétt 127.000 ért van ennél jobb asus, az is k50ab de nagyobb a sorszáma, erősebb cucc van benne!
2010. febr. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!