Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv hogy tudnánk korrigálni a...

Üdv hogy tudnánk korrigálni a problémát a gép nem ismeri fel a monitort?

Figyelt kérdés
Van egy Asus A58M-K alaplapú összerakott gép amiben egy Nvidia GT630 as van az a probléma hogy egy monitort sem észlel a gép , próbáltuk más vid.karival de nem azzal van a baj, biost nullázni , kiszedtünk szinte mindent újra rakosgattuk leírások szerint stb. itt egy kép belsejéről : [link]

2014. dec. 13. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

De várjál már és kicsit lassabban és érthetőbben ha kérhetem, mert én pl. nem nagyon értem a kérdést és annyira nem vagyok hülye.

Szóval akkor pontosab mit is jelent az, hogy a monitort nem észleli a gép? Nem ad képet, vagy netán a típust nem látod (ami nem is olyan meglepő, bár azt is meg lehet nézni), vagy ha ad is képet, akkor szar a felbontás, vagy teljesen sötét a monitor?

2014. dec. 13. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
*pontosan
2014. dec. 13. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!