Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kékhalál minden esetben. Miért?

Kékhalál minden esetben. Miért?

Figyelt kérdés

Adott a következő konfig:

Gigabyte GA-970A-DS3P

AMD FX 6300

Kingston HyperX Blu 4Gb 1600Mhz

Sapphire R7 250X 1Gb

WD10EZEX 1Tb és Energon 650W

Nos a gond ott kezdődött hogy elterveztem hogy ujrahúzom a gépem (win7 64bit) ujrarakással semmi gond. Felraktam minden kellő progit majd újrainditottam a gépet és az üdvözöljük után Kékhalál 0x0000007E hibakóddal... gondoltam valamelyik progi akkor win7 megint ujra de akkor mar nem raktam fel semmi progit, újraindítás és megint Kékhalál. Lemezzel nem hinném hogy gond van mert havernak is ezt raktam fel és nála semmi gond.Mit gondoltok mi lehet a probléma?

2014. dec. 12. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én a kékhalálra gyanakszok.. de am érdemes lenne tudni, hogy mit is írt, enélkül elég tág a dolog, de ha egy friss rendszer rögtön meghal akkor hardver.

progi alatt drivert értesz vagy vmi mást?

2014. dec. 12. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Nézd át a tápodat. Az Energon-ról nagyon sok rosszat hallani. Azzal is lehet gond...
2014. dec. 12. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:

1 menyi a rendszer lemez tárhelye?

2 memteszt futtatása (RAM-kat egyesével)

3 HDD milyen állapotú

4 minden kontakt ellenőrzése

ha minden ok akkor rendszer újrarakása megbízható lemez/pendrive -ról és természetesen msdn-s win-t, nem pedig buheráltat

2014. dec. 12. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:

STOP: 0x0000007E (???? -ide mi van írva- ????)

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Ez a probléma abban az esetben jelentkezhet, ha egy rendszerszál olyan kivételt okoz, amelyet a hibakezelő nem észlel. A hibaüzenet a következő körülmények esetén jelentkezhet:

Ha a probléma a Windows telepítése közbeni első újraindításkor, illetve a telepítőprogram futásának befejeződését követően lép fel, akkor a számítógép nem rendelkezik a Windows futtatásához szükséges minimális lemezterülettel.

Ha a probléma a Windows telepítése közbeni első újraindításkor, illetve a telepítőprogram futásának befejeződését követően lép fel, akkor az is lehetséges, hogy a számítógép BIOS rendszere nem kompatibilis a Windows rendszerrel.

A grafikus vezérlő illesztőprogramja nem kompatibilis a Windows rendszerrel.

Az eszközillesztők vagy rendszerszolgáltatások valamelyike megsérült.

Ha a probléma a Win32k.sys fájllal kapcsolatos, előfordulhat, hogy azt egy külső gyártótól származó távvezérlési program okozza.

2014. dec. 12. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Itt a fentebb idézgetett teljes cikk: [link]

Ne zavarjon, hogy XP-ről szól, ebből a szempontból egy kutya...

2014. dec. 12. 19:24
 6/12 anonim ***** válasza:

azért nem linkeltem mer így itt is tudja olvasni nem kell neki kattintgatni.

Igen, tudom hogy XP-ről szól és mint írtad is, mindegy

(Én meg tudom hogy mindegy, ebből a szempontból), nem is értem ezért a megjegyzésed.

2014. dec. 12. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:

" azért nem linkeltem mer így itt is tudja olvasni nem kell neki kattintgatni. "

Igaz, csak kb. a 20%-át másoltad ki. A többi is hasznos lehet, illetve az oldalon levő linkekről tovább lehet navigálni igény szerint.

2014. dec. 12. 19:33
 8/12 A kérdező kommentje:

1/7 a progik alatt a drivereket értem de amm teljesen mindegy mert ha nem rakom fel őket akkor is kékhalál

2/7 mit értesz az alatt hogy nézzem át?

3/7 250/750re van felosztva és a 250-esen van a oprendszer, memteszt megvolt semmi baja a ramnak, vinyó 100%.

4/7 a belinkelt cikkben olvasottakat már mind kiprobáltam de semmi

2014. dec. 14. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyéb rendszerhibák az eseménynaplóban?
2014. dec. 14. 15:07
 10/12 A kérdező kommentje:
semmi
2014. dec. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!