Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kékhalál netio. Sys üzenettel?

Kékhalál netio. Sys üzenettel?

Figyelt kérdés
Helló. Windows 7 és 8.1 egyaránt azt játsza, hogy időnként kékhalállal megáll és ujraindul. A hibaüzenetben a netio.sys hibáról ír. A neten azt találtam, hogy regiszterek törlése megoldja. Megcsináltam azt is de nem segít. A windows rendszer friss mind2 és szinte kizárt hogy az oprendszer hibája lenne. Hardverhiba okoz ilyet? Mi okozhatja? Esetleg alaplap? köszi

2014. nov. 26. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit kezdünk mi ezzel a józsi.sys-sel?

Kékhalált bármi okozhat, szóval,kezdhetjük a boncolgatást:

Ezeknek a programoknak nézz utána:

Hdd sentinel

Memtest86

2014. nov. 29. 09:25
 2/4 A kérdező kommentje:
józsi? kössz a komolytalankodást... leírom azt amit kiír a gép hátha valaki találkozott már vele és tudja mi a tuti. A hdd-k 100% osak 999++ nap van jósolva még mindkettőnek. A memóriateszt sem mutatott semmit.
2014. dec. 1. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
BlueScreenWiew segíthet még, írd le, hogy mit ír.
2014. dec. 20. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt olvastam:

1) Indítsd újra a számítógépet, nyomkodd közbe az F8-at. Miután megjelenik a menü, a nyílbillentyűkkel jelöld ki a "Szuámítógép javítása" opciót.

2) kattints a tovább-tovább... tudod, a szokásos.

Ha a probéma továbbra is fennáll, tedd be a telepítőlemezt, majd tovább-számítógép javítása (a képernyő bal alsó sarkában).

Végső esetben driverek törlése, frissítése, google-ben keresés konkrét hibakódok alapján, hardvercsere, LINUX.

2014. dec. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!