Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy laptopnál mennyibe kerül...

Egy laptopnál mennyibe kerül egy akkumulátorcsere?

Figyelt kérdés
Vettem használtan egy laptopot és durván átcsesztek vele, az aksi percek alatt lemerül és hiába teszem bele a kábelt, nem érzékeli, így nem tudom hálózatról sem használni és feltölteni sem. Az érdekelne, hogy általában mennyibe fáj egy új aksi és a kicserélése. Érdemes belefognom, vagy inkább küldjem vissza és követeljem vissza a pénzem attól a szemétládától?

2014. dec. 12. 17:39
 1/4 Tengor ***** válasza:

Ha nem így hirdette meg, akkor mindenképpen követeld a pénzed és ne költs rá többet!

Ha így hirdette, akkor kár követelőzni! Típustól és életkortól függ, hogy találsz-e bele akkut és, ha igen, akkor mennyiért.

2014. dec. 12. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
10-15 körül már vannak aksik, de ettől lehet több is típustól függően, viszont én is visszakövetelném a pénzt
2014. dec. 12. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Akár jó, akár rossz az akkumulátor, hálózatról működnie kell a gépnek, még akksi nélkül is. Használt laptopnál előfordul, hogy az akku már hulladék, de itt szerintem a tápegység is rossz.

Szerintem 10-15 ezer az akkucsere, nem éri meg.

2014. dec. 12. 18:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 13. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!