Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lesz gyorsabb a számítóg...

Mitől lesz gyorsabb a számítógépem?

Figyelt kérdés

Például hogy egy jobb videó kártya miatt, vagy egy jobb RAM miatt...

Előre is köszi a válaszokat!

2014. dec. 12. 14:39
1 2
 1/13 legly ***** válasza:
Nagyobb CPU (processzor) és nagyobb RAM-tól.
2014. dec. 12. 14:44
 2/13 Sunesz94 válasza:
Hát attól függ mire használod a gépedet. Mi a specifikációja?
2014. dec. 12. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Több memóriától nem lesz gyorsabb, kivéve akkor, ha a jelenlegi folyamatosan tele van. Ha 4-ből 2GB folyamatosan szabad, nem lesz gyorsabb még +4GB-tól. Egy jobb processzor viszont sokat dob a sebességen, egy jobb videókártyától a játékok futnak gyorsabban és részletesebben, emelkedik az fps, akadásmentesen mennek azok a videók Youtube-on amik eddig nem, megfelelő videókártyával talán még a 4K videók is. A leglátványosabb pedig egy SSD. Bármilyen régi gépből újat tud varázsolni. A videók vagy játékok amik szaggattak, szaggatni fognak továbbra is, de az SSD miatt minden azonnal történik, nem kell a merevlemezre várni.
2014. dec. 12. 14:52
 4/13 A kérdező kommentje:

Számítógép típusa: ACPI x86 alapú PC

Ilyen gépem van most:

Operációs rendszer: Windows 7

Alaplap: CPU típusa: DualCore Intel Pentium E3200, 1500 MHz (7.5x200)

Videó kártya: NVIDIA GeForce 210,

NVIDIA GeForce210

Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3400 @ 2.60 GHz

Telepített memória (RAM): 2,00 GB

Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer.

2014. dec. 12. 15:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Ilyen gépem van most, azt legfelülre akartam írni de lehet hogy elnéztem valamit :D Egyébként játékokra használnám a számítógépem, természetesen nem olyan játékokra amihez kell 16gb RAM stb... Például nemtudom hogy ismeritek-e a dark orbit játékot (online játék) ahoz is használnám a gépem, teljes grafikán szeretném hogy vigye a gépem, de ehez túl gyenge...
2014. dec. 12. 15:40
 6/13 Gábor_79 ***** válasza:

Egy kis plusz memória biztos áldásos lenne, mert a win. hivatalosan 1 GB-ot kér, úgyhogy a felét le is foglalja kapásból és még nem futtattál semmit azon kívül.

Modjuk nem tudom, hogy vagy vele, mikor akarod cserélni az egészet, (vagy mikor teheted meg) de nem nagyon érdemes költeni rá, mert szinte egy az egyben buknád az árát. 2GB DDR2 memória 8k Ft. Nem tudod átvinni az új gépedbe.

2014. dec. 12. 18:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Egy i5 -ös procit akarok venni bele, 2x4gb ddr3 RAM-ot, meg szerintem 2gb videó kártyát.
2014. dec. 12. 20:34
 8/13 Gábor_79 ***** válasza:
De sajnos akkor alaplapot is cserélned kell, mert a 775-ös foglalatba nincs i5-ös processzor. Amennyire én tudom.
2014. dec. 12. 20:39
 9/13 Sunesz94 válasza:
Sajnos igaz, mindenképp új alaplap kell...akkor értelem szerűen az új proci, de ha nincs rá nagyon kereted inkább ajánlanám az AMD-t egy Athlon X4 750K-s négymagos proci 15-20 között van mellé egy ASRock FM2A55M-DGS alaplap kb 10 ezer Radeon HD 7790 15-20 ezer, és az alaplap+proci+vidókártya megvan egy normális i5-ös proci árából. Persze ha lesz pénzed utána ugyanígy le tudod cserélni egy i5-ösre de addig is szerintem el tudnál vele szórakozni.
2014. dec. 12. 21:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Először is köszi a válaszokat, 21:43 - utána néztem a processzornak és nem rossz :)
2014. dec. 12. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!