Most mi a legerősebb videokártya, RAM, proci?
Bírom ezeket a harcokat nvidia és ati fronton, tény atinak van már egy dx11 .es nagyágyú kártyája az 5970 egyébként nvidiát sem kell leírni biztos a sok időhúzásból kisül valami jó is, egyébként meg vegyél xbox 360-at :) Gép meg elég egy középkategóriás is, vagy inkább egy olcsó noti.
Pl. eee pc , msi wind.
egyetértek. =) bár nekem csak ps2-m van,
meg inkább gépezek. szerintem ez a kérdés alapbol
nem jó. tényleg attól függ h kinek mi jön be. meg h ottvan
a nvidiánál a physx. ami szerintem azért egy jó dolog.
bár én nvidiás vagyok, nem kezdek el itt izélni h az ati
szarabb. az ati meg lehet h másban jobb. ez attól függ hogy
kinek milyen dolgok kellenek. nv-nél a legujabb a 295GTX.
teljesítményileg... nem néztem utána.
atinál meg nemtudom
gondolom az amit irtak. =)
ne hagyd hogy más válasszon helyetted =)
ha venni akarsz valamit akkor a neked legjobbat
válaszd =)
Nekem a legjobb egy 32-es integráltam van, na ez a legjobb akkor is!!XDXD (még csak csatlakozó és erős táp sem kell hozzá!! XDXDXDXDXD :D:D:D:D:D:D
:P:P
Én most egy Gigabyte Radeon HD6870-et használok (WindForce 3X) erős kártya, legalábbis nekem :) De a legerősebb az bizony a Radeon HD5970 és/vagy HD6990 :) Ramoknál Kingston, Kingmax, Corsair... stb. Procinál Intel i7 azt kell, hogy mondjam bár én most AMD-t használok.
Vitatkozásba belekezdek én is. :) Ati vs. nVidia!
Igaz 2010 Februárjába lett feltéve a kérdés de mostanában az Ati kártyák erősebbek, nézzük csak meg a Radeon 7xxx szériát! :) DE!!!! az nVidiának van egy különlegessége amit egy Ati kártya se tud, ez pedig a PhysX! :) Ati-nál meg ott van az Eyefinity. (bár ezt már az nVidia is megtudja csinálni de oda kell 2 nVidia kártya)
Ati kártyák kevesebb hőt generálnak, olcsóbbak* és kisebb a fogyasztásuk, mint az nVidiának, viszont szinte minden játékot nVidia mellé tesztelnek.
Döntse el mindenki kinek mi a jó és , hogy mire kell!!! :)
1998-as évekhez képest a mostani összes videókártya csúcs szuper!
* - nem minden esetben igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!