Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mi a legerősebb videokárt...

Most mi a legerősebb videokártya, RAM, proci?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"A játékosvilág ura az nVidia vitathatatlan fölénye! "

Te 2008-ban ragadtál valahol.

2010. febr. 3. 17:39
 12/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de baromságot írtok... Szokjatok hozzá! Lessetek teszteket, ahol nVidia és ATi kártyákat mérnek egymáshoz! Kaszál az nVidia. MINDENHOL magasabb az fps mutató. Plusz nagyot lendít az nVidia oldalára, hogy a legtöbb gamma kompatibilisebb vele, mint a Radeonokkal. Ezt próbáljátok megcáfolni! Sőt! továbbmegyek! Ha valaki linkel nekem egy olyan teljesítménytesztet, ahol az Ati megveri az nVidiát, lemegyek hídba!
2010. febr. 3. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:

Nah lássuk azt a hidat:)

[link]

2010. febr. 3. 20:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Hawer az NVidia már 1-2 éve nem nagyon kaszál, minden kategóriában jobb és olcsóbb Radeonok kaphatók már a HD4xxx sorozat óta, AZ uj HD5xxx pedig bőven belezar az nvidia konyhájába. Már azok is kint vannak dx 11 el hónapok óta az nvidia dx 11 es kártyái meg még csak a laborokban vannak.
2010. febr. 3. 20:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Tudom nem teljesen ide tartozik, de én régebben összeállitottam egy álomgépet, sztem nem olya rossz :P

CPU: AMD Phenom II X4 975 AM3 3.4Ghz

VGA: Sapphire Raedon HD 5970 2Gb GDDR5

RAM: 2x KINGSTON HyperX DDR3 4GB 1600MHz Non-ECC CL

HDD: 2x Seagate ST31500541AS 1,5 TB

Alaplap: MSI X58 Eclipse SLI

;)

2010. febr. 3. 21:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Látom nem vagy nagy mester benne mert ez igy nem fog müködni, a lap inteles a proci meg amd.
2010. febr. 3. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

haggyuk már ezt, mindenki azt írja hogy jobb az ATI. kinek micsoda, kinek mi jött be az éveksorán, akinek pedig se nvidiája és csak atija van vagy ati-ja van és nem volt még nvidia-ja MEG SE SZOLALJON KÉREMSZÉPEN!!!!!

Én több mint 3-4 évig ATI-s voltam, volt egy csomó belőle, utáltam, egy rakás kaki volt már bocsi. gyűlöltem az egészet, főleg mikor játszani akartam egy uj játékkal, és közölte velem a game akkor, " ez a játék NEM TÁMOGATJA ezt a szériát." máshol meg támogatta és be se jött. nálam nem vált be, nekem 1 éve lassan Nvidia Geeforce 275GTX 1gb van, és nálam ez a legprofibb leggyorsabb legjobb videókártya mondjon bárki bármit. nálam ez a fasza, nekem elég sok tapasztalatom volt nvidia és ati között. és állítom mai napig, az nvidia nyer, nálam legalábbis..

2010. febr. 3. 21:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát jah nem vok vmi nagy mester xD
2010. febr. 3. 22:04
 19/26 anonim ***** válasza:

Te meg linkelj nekem olyan tesztet, ahol az NVidia megveri az ATI-t ár/teljesítményben. Nem mindenki tudja/akarja megfizetni a zöldeket.

Majd, ha az NVidia-nak nem kell lefizetni a játékgyártókat, meg mindenféle trükköket alkalmazni, és majd ha kisebb chippel hozzák ugyanazt a teljesítményt, mint az ATI, na majd akkor lesznek jobbak. De az a nap még nem jött el.

2010. febr. 4. 01:49
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor az inetel a Legjobb te azt az amd X4 ez veszel ugy 200euro ért és ennyi pénzért nem naon találtsz i7 esst intelnél szal és az ati sokkal jobb képet produkál tapasztalataimbol és a nvidia olcsób sztem mint az ati szal szertintem

iet vegyél ha veszel

Intel

Ati

Kingstone

2010. febr. 4. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!