Most mi a legerősebb videokártya, RAM, proci?
"A játékosvilág ura az nVidia vitathatatlan fölénye! "
Te 2008-ban ragadtál valahol.
Tudom nem teljesen ide tartozik, de én régebben összeállitottam egy álomgépet, sztem nem olya rossz :P
CPU: AMD Phenom II X4 975 AM3 3.4Ghz
VGA: Sapphire Raedon HD 5970 2Gb GDDR5
RAM: 2x KINGSTON HyperX DDR3 4GB 1600MHz Non-ECC CL
HDD: 2x Seagate ST31500541AS 1,5 TB
Alaplap: MSI X58 Eclipse SLI
;)
haggyuk már ezt, mindenki azt írja hogy jobb az ATI. kinek micsoda, kinek mi jött be az éveksorán, akinek pedig se nvidiája és csak atija van vagy ati-ja van és nem volt még nvidia-ja MEG SE SZOLALJON KÉREMSZÉPEN!!!!!
Én több mint 3-4 évig ATI-s voltam, volt egy csomó belőle, utáltam, egy rakás kaki volt már bocsi. gyűlöltem az egészet, főleg mikor játszani akartam egy uj játékkal, és közölte velem a game akkor, " ez a játék NEM TÁMOGATJA ezt a szériát." máshol meg támogatta és be se jött. nálam nem vált be, nekem 1 éve lassan Nvidia Geeforce 275GTX 1gb van, és nálam ez a legprofibb leggyorsabb legjobb videókártya mondjon bárki bármit. nálam ez a fasza, nekem elég sok tapasztalatom volt nvidia és ati között. és állítom mai napig, az nvidia nyer, nálam legalábbis..
Te meg linkelj nekem olyan tesztet, ahol az NVidia megveri az ATI-t ár/teljesítményben. Nem mindenki tudja/akarja megfizetni a zöldeket.
Majd, ha az NVidia-nak nem kell lefizetni a játékgyártókat, meg mindenféle trükköket alkalmazni, és majd ha kisebb chippel hozzák ugyanazt a teljesítményt, mint az ATI, na majd akkor lesznek jobbak. De az a nap még nem jött el.
Szerintem akkor az inetel a Legjobb te azt az amd X4 ez veszel ugy 200euro ért és ennyi pénzért nem naon találtsz i7 esst intelnél szal és az ati sokkal jobb képet produkál tapasztalataimbol és a nvidia olcsób sztem mint az ati szal szertintem
iet vegyél ha veszel
Intel
Ati
Kingstone
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!