Ha van 15gb szabad helyem a c-n akkor miért csak 700mb-ot enged belőle zsugorítani a rendszer?
Nem lett korábban zsugorítva a C partíció?
Telepítsd a Gparted partition managert, az jobb.
Nem lett soha így lett sajnos rátelepítve felosztás nélkül a win 7..
Biztos nem lehetne valahogy a saját programjával megcsinálni? Mi lehet a baja amiért a képembe szarik?
Szia.
Vannak olyan rendszerfájlok amik nem áthelyezhetőek. Lehet hogy pont ott van egy, és azért nem tudod jobban összehúzni a partíciót.
Ja, én is pont ezt akartam mondani, csak este már nem volt időm. Valószínű rendszerfájlok vannak egy kritikus szektoron és működő operációs rendszer alatt nem tudja átmozgatni. De asszem van olyan windowsos program, ami megteszi. Vagyis megjelöli, majd ütemezi a műveletet és a következő újraindításkor megcsinálja. Én a Easeus Partition Master-t használtam valaha, de van pár egyéb hasonló képességű program.
Ugyanerre képes egy Live Linux, történetesen a Parted Magic vagy GParted. Usb-ről futtathatod és kész. Persze ezek a partícióműveletek mindig rejtenek kockázatot (áramszünet), pláne, ha külsős programmal csinálod. Nekem a vírusírtóm nem tolerálja az ilyen partícióátméretezést, mozgatást. De biztos egyedi eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!