Acer Aspire vagy ASUS?
2laptopot néztem ki(150-180között)
és az lenne a kérdésem,h melyik lenne jobb játékra+renderelésre+vid.szerlesztésre!
Acer Aspire E5-572G-59D7
vagy
ASUS X750LN-T4048D
Inkább asus-t venném,mert én nagyonis megbízhatónak találom(tapasztalat),meg Ice Cool,InstantOn,SmartLogin,SonicMaster és iyen finomságok miatt szeretném!
Olyan hideg az acer mint az asus(játékközben is!)?szóval jó anyagból van?Valaki esetleg tapasztalata valamelyikkel,vagy hasonlóval?
Csak az a szempont érdekel,h jó teljesítménye,hütése,hangzása legyen!Persze jól tudjak játszani,viditszerkeszteni,meg renderelni.
súly,meg akku stb. ilyen szempont nem nagyon érdekel!
Elöre köszönöm mindenkinek aki végigolvasta és válaszol!:)
Akkor megint nem tudom,h melyiket :(....
Akkor melyik a megbízhatóbb?Melyiknek jobb a szervize?
Én nem panaszkodom az acer-re. Tény, hogy a hűtése nem a legjobb, viszont ár/érték arányban elég jó. Ha fontos a jó hűtés akkor inkább asus. (bár megmondom őszintén, ha odaülsz az asztalhoz nincs vele gond. az ágyban a csajoddal játssz ne a laptoppal :D)
a teljesítmény vitából pedig kiszállok. ez egy szubjektív dolog hogy kinek mire van igénye. játékok terén pedig nincs tapasztalatom.
az viszont elgondolkodtató, hogy két éve: 4GB ram; nvidia 630m + 2. generációs i3 proci (gigabites lan + 5ghz-es wifi vevő + usb3, stb...) 135-ért! ilyen ár érték arányban nem tudtál volna másik laptopot ajánlani
ellenben az is tény, hogy két év elteltével meglehetősen zajos a procihűtő. (szétszedtem, teljesen tiszta) úgy tűnik mintha kikopott volna. 17e bele egy másik...
Nekem ,mind1.
Nem játszanék crysis3-al...
wdhun:
1.Arra még pár évet várnom kellene,h az ágyban ott a csaj lehessen xd
2.Akkor szerintem az asus-t veszem,úgyis a vga számít játékban,a acer-ba i5 m-es proc van,asus meg u-s.
Ja és 6cellás,ezért is gondolkodtam az acer-en.
Majd meglátjuk,most annak is örülnék,ha kapnék egyáltalán laptopot :).
Thx minden válaszolónak,a tapasztalatok még jöhetnek,béke mindenkinek!
Köszönöm a válaszolóknak.
Akkor az ASUS melett döntök,amúgyis abban a márkában bízom a legjobban,csak megkérdeztem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!