Hogyan tudnánk össze kötni 3 azonos mérető és felbontású Monitort?
Figyelt kérdés
Adott egy AMD Radeon HD 7850 (Pitcairn) Videókártya.
VGA Csatlakozói:
- DVI.
- RGB.
- HDMI.
Össze tudnám kötni 3db monitorral? Ha igen hogyan lehetséges ez?
2014. dec. 8. 00:41
11/13 anonim válasza:
8: azt az oldalt én is láttam, de baromi gyanús, hogy először azt írják 2 DisplayPort, aztán áthúzzák és 2 DVI port. Ők se láttak még ilyet és/vagy a gyártó ugyanazon a néven két dolgot hozott forgalomba.
12/13 anonim válasza:
Kérdező: a csatlakozók az érdekes most nem a hűtőkártya. Azt nem tudom mi van a játékokkal, valószínű a drivert is kell állítani és a játékot is, lehet, az is lehet, hogy nem mindegyik játék támogatja. Azt viszont tudom, mert magam is 2 monitort használok, hogy Ubuntu és Windows minden további nélkül felismeri a két monitort, és ha jól emlékszem nem is kell semmit csinálni hogy értelmesen működjön. Mindenesetre lehet állítani, hogy melyik a bal, melyik a jobb, hogyan vannak elhelyezve egymástól, ha a default nem jó.
13/13 anonim válasza:
"hűtőkártya" :) na jól van, megyek inkább aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!