Ez a Config mennyire érné meg 1 "Erős" Gamer pc re lenne szükségem?
Ez se nem erős se nem pc. Legalábbis amibe ilyen tápot raknak én nem merem annak hívni.
8GB ram pedig hülyeség egy r7 260-hoz. úgyse vinne olyan játékot amihez ennyi ram kéne. arról nem is beszélve hogy minek az igp??? (vagy hibrid crossfire-be működne? mert azt nem néztem. de akkor sem a legjobb konfig.)
egyébként az igp-nek kellhet a ram, viszont azt nem fogod használni. szóval még mindig hülyeségnek tartom. nameg 600W??? MINEK? ehhez??
videokártya nélkül viszont elég jó filmnézős pc-t lehetne csinálni belőle. 3D-s fullhd filmeket is vinné csak kéne bele egy normális hangkártya. ja meg egy kevésbé hulladék táp
Ha megkérlek titeket tudnátok összerakni nekem 1 olyan configot amin a mostani ujj játékok is elindulnának ?
ezen az oldalon rakjatok össze a gépet köszönöm :)
az a baj hogy 0% os thm el szeretném megvenni 12 hónapra mert nem tudok előszedni annyi pénzt egyszerre :S
Lehet ezen a pcx en is áruhitelt felvenni 0% thm el ?
ha pcx-en thm van is, akkor is olcsóbban jössz ki azzal.
Intel Core i5-4460 processzor
48,317 Ft
Asrock Z97 ANNIVERSARY alaplap
24,395 Ft
Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CMV8GX3M2A1600C11 memória
20,580 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
14,762 Ft
Gigabyte R9 270 2GB DDR5 OC GV-R927OC-2GD videokártya
46,535 Ft
Sharkoon VG4-V 4044951016174 fekete számítógép ház
9,477 Ft
FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
17,263 Ft
Gépösszeszerelés
4,900 Ft
Összesen:
146,638 Ft + áfa
186,230 Ft
#7 Egyetértek.
thm-el is olcsóbban jössz ki! vagy legalábbis sokkal jobb ár/érték arányban.
amúúúgy.. nem rossz konfig, de minek a z-s alaplap? nem lenne jobb inkább egy olcsóbb lap és a videokártyára fordítani a különbözetet? a proci amúgy sem k-s
de, lehetne olcsóbb lapot is rakni alá, viszont azok általában 2 memória slotos microATX-ek, én pedig úgy vagyok vele, könnyebb használt videokártyát eladni mint olcsó alaplapot fejlesztésnél.
Persze mehet bele egy B85-ös lap, pl GIGABYTE GA-B85M-D3V, így + 10k marad, amiből lehet jobb videokártyát belerakni (r9 280 szériásat, mint GIGABYTE Radeon R9 280 WindForce 3 OC 3GB 384bit DDR5 PCI-E R928WF3OC-3GD).
8GB ramnál több még jódarabig nem kell játékhoz. mire szüksége lesz rá, addigra ezek az alkatrészek nem csak hogy elavulnak, de kínai minőségükhöz híven tönkre is mennek.
extreme esetben pedig eladja a 2x4GB modult és vesz bele 2x8-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!