Ez a szamitogep jo lenne tervezo program es internetezesre?
2014. dec. 7. 14:00
1/4 anonim válasza:
Előre összerakottat SOSE! veszünk, mert valamint mindig spórolnak benne, meg noname tápot raknak bele, ami könnyen hazavághatja a gépet.
2/4 A kérdező kommentje:
Ertem , legyszives akkor segitenel nekem hasonlo arban levo szamitogepet osszerakni? Munkara kellene meg neha internetezesre nem jatekokra
2014. dec. 7. 14:04
3/4 anonim válasza:
Milyen munkára kellene? 3D-s tervezés, vagy....?
4/4 Gábor_79 válasza:
Nem lehet olyan veszélyes, mert 3 év garanciát vállalnak rá. Egyébként a tápegység egy RS-600ACABM2 (volt pár éve 2), ami tényleg nem egy csúcs, de ezt a gépet elbírja.
Alapnak jó lesz, majd idővel kicseréled ami nem szimpatikus. Vagy rendelés előtt kérsz változtatást az árlistájukról, amit én nem tudok megnézni, mert olyan formátumba van (xls excel fájl).
Vagy szétnézel a korábbi kérdések konfig-javaslatai között 95k-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!