Szerver? többi lent
Sziasztok!
Kezdő vagyok a kérdésben, de szeretnék egy szervert készíteni, otthonra(lan kábeles megoldással). Szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet megoldani, illetve mi kell hozzá
(infók: Jön be a kábeles net, és szeretném lebontani, egy része wifi a másik fele menne bele a hálózatba. egy olyan hálózat kellene nekem, amiben fájlok közlésén túl internet elérés is van, nem tudom esetleg kellene-e valami + infó, ha igen jelezzétek, ha kérhetem a cuccok linkjét is küldjétek el, én 24 portos cuccot találtam, nekem 10 gépet kellene csak rákötnöm erre a hálózatra.)
ha lehet, arról is kéne infó, hogy hogyan működik egy ilyen szeró, nyilván kellene bele egy szervergép, ha a a fáljaimat akarom cipelni, annak a gépnek milyen szabálynak kell megfelelni? widows server oprendszer??? valami különleges program? ha lehet ezekre kérném a a választ , és ha nem túl nagy kérés, linket is.
Köszönöm szépen, mind a válaszokat, mind a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!