Milyen lenne fejlesztésnek szerintetek ez?
Mostani gép:
Fejleszteni tervezeK:
HyperX FURY Blue 4GB, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
(Tudom, hogy értelmetlen lenne az 1600mhz ha csak 1333mhz-n fog futni, mert a mostani memóriám is az de pont akció van a memóriára és olcsóbb, mint az 1333mhz, gondolom nem lesz rosszabb, mint az 1333-as)
Asus NVIDIA GeForce GTX 760 OC DirectCU II, 2048MB, GDDR5, 256bit, HDMI, 2x DVI, Display Port
Gondolkodtam sapphire r9 280-on ami picit jobb, úgy tudom de én főleg most az AC Unity miatt fejlesztenék és az Nvidia-ra való optimalicázió miatt jobb a gtx760 elméletileg.
Corsair CP-9020048, 600W, ATX 2.3
Tudom 500W-os is elég lenne de nagyon pici az árkülönbség (pl. 500M ) így inkább maradok a 600W-nál, ha esetleg még később fejlesztek.
Habár ha tudtok valamit ami olcsóbb és van ilyen jó akkor megnézem találok-e olyant az oldalon.
Ha keretbe belefér akkor egy ssd-t még hozzáraknék.
(A wd green után elég jelentős javulás lenne. Játékokban nem nagyon érződne, esetleg a betöltődésen, viszont böngészésnél és általános használat mellett érezhető lenne.)
M az moduláris
Jó fejlesztésnek tünik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!