Hogyan kell telepíteni egy FORCE FEEDBACK kormányt?
Sziasztok! Kölcsön kaptam egy Force feedback kormányt (semmi más adatát nem tudom), és szeretném használni az EURO TRACK szimulátorhoz. Ha bedugom az usb-csatlakozóját a gépbe, hallom azt a bizonyos hangot, ami az új eszközt jelenti, de a gép fel sem ismeri. Telepítő cd-m nincs hozzá, fogalmam sincs mit tehetnék. Tud valaki segíteni? Előre bocsátom, hogy absolute amatőr vagyok az ilyesmiben, kérlek magyarul mondjátok el a teendőket..:)
Köszönöm!
Nos, ezesetben vagy megpróbálod megkereseni az interneten a szükséges illesztőprogramot a eszköz pontos típusa alapján, és letölteni, vagy mellőznöd kell a használatát.
Google-ben vmi ilyesmivel próbálkozhatsz:
"Gyártó típusnév-vagy-típusszám" driver download
Ezután egy keveset bogarászni kell a találatok közt, amíg megtalálod a megfelelőt, amely az operációs rendszeredhez is illik (Gyanítom, XP)
Letöltöd a telepítőt, elindítod, és onnantól már meg kell tudnod oldani.
Esetleg (ez volna a jobb megoldás) CD-t is kérsz az eszközhöz, és arról telepíted.
Ha valami esetleg nem volt tiszta, dobj egy emilt.
Köszönöm a választ, de ma megkértem a barátom, aki jóval jobban ért ehhez, mint én, és azt mondta, hogy nincs fenn a neten a szükséges driver..Telepítő cd-re esély sincs, mert tuti elkallódott, szóval asszem lemondok a kormányozgatásról...:)
Azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!