Asus (AMD) R7 260X 2GB vagy (NVIDIA) Asus GTX750 2GB?
Melyik a jobb teljesítményben?
Nem fanatikus véleményeket szeretnék ( mint pl: az AMD jobb mert az NVIDIA 1 szar .. vagy éppen fordítva, én a tényeket szeretném és olyan emberektől szeretnék választ kapni, akik értenek hozzá.)
Táp egység pontos tipusa?
550ti töbet fogyaszt 7770 töl és azis eszik kicsit...
Nem beszélve instabil tápokrol
Iletve az is elég lehet ha nem dugod rá vga (pcie 6pin) tápcsatit
De itt nem ez a probléma tünik nekem...
Akor mért nem indul el 550ti vel?:) aki adta annál ment nem?
Nvidiánál is van/volt öszeomlás sokmindentöl füg...
A párom, az öcsém és egy haver gépében is HD7770 van (Sapphire, MSI) és nincs semmi panasz egyikre sem, tökéletesen muzsikálnak már ~2 éve. Én egy HD7850-t nyúztam 2 évig, szintén nagyon szerettem!
Lényegében volt idáig 6 nVidia kártyám (az első egy Geforce 2 MX400) és 6 AMD/ATI (az első egy Radeon 9550) és mindegyiket nagyon szerettem (bár az FX-5200 mellényúlás volt), nem érzek komoly minőségi különbségeket a gyártók között. Az ismerősi körömben is láttam elszállni kártyákat mindkét oldalon, hasonló arányban.
Mondjuk a GTX750Ti kellemes teljesítményt nyújt és keveset fogyaszt, így nem rossz cucc, de egy sima R9 270 (lényegében egy HD7870) egy 25-30%-kal erősebb, de csak 10-15%-kal drágább.
Pénz nem szab határt, mindég lehet feljeb meni:P
Én bolti garis használt 7870XT t venék amig kapni:P
Nekem is HD7770 van, mindig az aktuális legújabb stabil driverrel, és soha semmi gondom nem volt vele, ahogy az előtte lévő egyik Radeonommal sem, egyik Windows alatt sem.
Ez a sok összeomlós hülyeség nekem inkább user errornak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!