Mennyire jó VGA az Nvidia GTX750 Ti? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mert kinéztem magamnak ezt a kártyát, nagyon baráti az ára és a fogyasztása is magasan veri a többi kártyát.
De annyira vegyes véleményeket látok/olvasok. Néztem videót hogy Full HD-ban ultrán BF4-ezik átlag 35 fps-el, de itt láttam olyan kommenteket hogy alacsony felbontáson és highon tudnék 40 fps körül játszani a GTX 750 Ti-vel viszont olyanokat is akiknek ez a kártya van, hogy minden mostani játékot gond nélkül visz high beállításokon.
Most akkor mi az igazság? Elég zavaró hogy nem egyhangúak a vélemények :/
2014. máj. 21. 18:42
1/15 anonim válasza:
Szerintem eléggé jó kártya. Egyébként milyen a géped többi része?
2/15 A kérdező kommentje:
Egy i5-4570 vagy 4670 mellé lesz
Ezen kívül 2x4GB Kingston Hyperx
Sharkoon Vaya ház
Chieftec CTG-500 táp
a többi szerintem nem fontos :)
2014. máj. 21. 18:55
3/15 halalfalo válasza:
I5 mellé aránytalan. Vegyél I5 4440-et. Akkor kb. 10 ezret spórolsz a 4670-hez képest. Így beleszoríthatsz egy R9 270X-et.
4/15 A kérdező kommentje:
Szeretném a 4670-t mert mellette munkára is kéne, nem csak játékra, nem feltétlen a fő cél a gamelés. Erős, hatékony, gyors processzort szeretnék
2014. máj. 21. 19:00
5/15 anonim válasza:
A 4440 is elég. A vga jó, de i5 mellé r9 270x illik.
6/15 A kérdező kommentje:
De most írtam kedves válaszoló, hogy nem a VGA-t helyezem első szempontnak, a PROCESSZOR! Nem szeretnék a 4670 alá adni, mert fontos számomra a teljesítmény a játék szinte csak másodlagos lesz
2014. máj. 21. 19:14
7/15 Stark2000 válasza:
Jó kártya. És ha a munka a főbb szempont, akkor tényleg inkább a processzorra menjél rá. A 750 TI nem gyenge kártya, de az igaz hogy a Core i5-ös mellé gyenge. Mondjuk fpssel biztos nem lesz gondod játékoknál, low-medium beállítással minden játék elmegy azon a kártyán, talán a Watch Dogs nem ami kivétel. BF4 High-on 40fps FHD-ba szerintem nem lenne, mediumon még elhiszem, de szerintem ez egy "enyhe" túlzás. És inkább normális teszteket nézz, ne véleményeket (pl: [link] ) , és mivel az i5 bőven kihajta a kártyát, plusz ez is FHD-ba van, ezért ez kicsit közelebb áll a valósághoz! :)
8/15 anonim válasza:
Szinte mindennel ultrán tudsz játszani 1080p-ben, most vettem én is 750 Ti-t.
9/15 anonim válasza:
Sok nyomorult miért mondja h az i5-höz gyenge a 750-es vga?
10/15 Stark2000 válasza:
Mert a sok nyomorult tudja, hogy az a kártya aránytalan a maga középkategóriájával egy normális I5-höz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!