Megoldható valahogy?
3éves gyerkőc,egy rossz lépéssel "beletörte" a töltött a laptopba.Kiszedtem,kikapartam mindent de a csatlakozónál elég egyértelmű roncsolódás és használhatatlanság van.
Így most csak addig lehet használni amíg le nem merül a laptop.(még kb. 3óra)Garancia és biztosítás már éppen nincs rá,bár nemis hiszem hogy ezt fizették volna.
Megoldható valahogy,bárhogy, akárhogy -akárcsak ideiglenesen is- a laptop áramellátása?
Pc-vel,másik laptoppal vagy bármivel össze lehet valahogy kötni,hogy felvegye annak az áramát?
Alternatív megoldás?
Van olyan laptop ahol usb-vel de csak a régebbieknél!
Ha értesz az áramellátáshoz pl: olyan suliban tanultál akkor leírom!
A pozitívot forraszd a pozitívhoz, a negatívat meg a negatívhoz! NEHOGY ÖSSZEÉRJENEK MERT FÜSTÖLNI FOG AKKOR! tekerj rá sok szikszalagot JÓ ERŐSEN és dugd be és úgymár tölteni fog
Hol laksz mert én tudok egy szerelőt aki megcsinálja!
Itt a III.kerben és baráti áron!
Ki kell cserélni a laptopban lévő töltőd csatlakozóját, szerintem alaplapcsere nélkül is megúszható.
A töltőkábél végén lévő csatlakozó ép maradt?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!