Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megoldható valahogy?

Megoldható valahogy?

Figyelt kérdés

3éves gyerkőc,egy rossz lépéssel "beletörte" a töltött a laptopba.Kiszedtem,kikapartam mindent de a csatlakozónál elég egyértelmű roncsolódás és használhatatlanság van.

Így most csak addig lehet használni amíg le nem merül a laptop.(még kb. 3óra)Garancia és biztosítás már éppen nincs rá,bár nemis hiszem hogy ezt fizették volna.

Megoldható valahogy,bárhogy, akárhogy -akárcsak ideiglenesen is- a laptop áramellátása?

Pc-vel,másik laptoppal vagy bármivel össze lehet valahogy kötni,hogy felvegye annak az áramát?

Alternatív megoldás?

2014. dec. 6. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Van olyan laptop ahol usb-vel de csak a régebbieknél!

Ha értesz az áramellátáshoz pl: olyan suliban tanultál akkor leírom!

A pozitívot forraszd a pozitívhoz, a negatívat meg a negatívhoz! NEHOGY ÖSSZEÉRJENEK MERT FÜSTÖLNI FOG AKKOR! tekerj rá sok szikszalagot JÓ ERŐSEN és dugd be és úgymár tölteni fog

2014. dec. 6. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet sajna. Csak egy új töltő lehet a megoldás, ha a laptop töltő bemenet túlélte annyira dolgot, hogy lehessen használni. Esetleg alternatív sufnitunning megoldásként h van valaki aki ért hozzá a környezetedben, venni egy olyan tápot ami annyi voltot és ampert biztosít, amennyi a laptopnak kell és ezt beforrasztani a laptop aksi csatlakozójához.. de nem a legjobb megoldás. Ha tönkrement a csatlakozó a laptopban azt is ki lehet cserélni és utána egy új töltő vagy a régi töltőnek a csatlakozó cseréje is elég lehet.
2014. dec. 6. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
a töltőt már össze lehet(ne) forrasztani viszonylag könnyen,azzal lenne a legkisebb gond,az aljzatából (bemenet) törött ki az a pici tüske középről... alsó hangon is alaplapcsere.
2014. dec. 6. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Hol laksz mert én tudok egy szerelőt aki megcsinálja!

Itt a III.kerben és baráti áron!

2014. dec. 6. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki kell cserélni a laptopban lévő töltőd csatlakozóját, szerintem alaplapcsere nélkül is megúszható.

A töltőkábél végén lévő csatlakozó ép maradt?

G.

2014. dec. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!