2db 80GB-s vinyó 1db 160GB-sre, megoldható ez valahogy, mert kellene a játékokra, stb?! (többi lent)
Figyelt kérdés
Van 2db 80GB-s vinyóm, és lassan-lassan telik be, és újra kellett raknom a rendszert, és mind a 2-őn Win7 lenne. És nekem elég lenne 1db Win7-es, csak az a kérdés, hogy egyberakható-e a 2 vinyó, hogy 1db 160GB-t mutasson, mert nem is mutatja a rendszerválasztót, meg nekem elég a 160GB és a játékok is egy helyen vannak, mert leginkább arra kéne. 2db GTA SA (1 MTA-nak és 1 SA-MP-nak), GTA 4, TF2, Sleeping Dogs. Ezekre kéne a tárhely, de a 80GB kevés, és ebből is levonva 5GB. Na szóval lehetne a két 80GB-ből egy 160GB-set csinálni?2014. jún. 8. 23:11
1/4 anonim válasza:
Ha az alaplapod támogatja a RAID funkciót ezekkel a vinyókkal, akkor minden további nélkül összerakható belőlük egy 160-as RAID0 kötet. További információkért az alaplapod használati útmutatóját böngészd át.
2/4 A kérdező kommentje:
Háát ebben nem vagyok otthon, de ha leírod alaposan, akkor talán-talán működni fog. Viszont ez újonnan szerzett gép, és nemtudom milyen alaplap van benne.
2014. jún. 8. 23:22
3/4 anonim válasza:
A használati útmutató leírja részletesen, azért van. Ezen kívül van google, van wikipedia stb. Hadd ne keressek helyetted, legalább tanulsz, és járatosabb leszel benne. Senki se úgy született, hogy tudta.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát rendben van, akkor majd holnap keresek. (OFF: Na megyek aludni, pá xd)
2014. jún. 8. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!