Összeraktam egy erős gamer konfigot, már régóta készülök egy ilyen beruházásra, szóval biztos, hogy veszek, és érdekelne, hogy jó-e?
Ezt pakoltam össze:
Gépház: Thermaltake Commander MS-III VO100A1W2N
Tápegység: FSP Raider 550W
Alaplap: ASUS H87-PRO
Processzor: Intel Core i5-4690K 3.5GHz LGA1150
Videókártya: Sapphire Radeon R9 270X Toxic 2GB 256bit DDR5 PCI-E
Hangkártya: Asus Xonar DG kb. 9.000 Ft
Memória: Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
Merevlemez: Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX
SSD: Kingston SSDNow KC300 120GB SATA3 SKC300S37A/120G
Optikai meghajtó: Asus DRW-24F1ST
Azért tettem fel a kérdést, mert ugye nem kis pénzről beszélünk, és nem szeretném kidobni az ablakon, úgyhogy ha valami hibát talál benne valaki, azt írja le!
Mert minden alkatrészért a megérdemelt összeget szeretném fizetni, például ha ugyanennyiért lehet változtatni valamit, hogy jobb legyen, ilyenekre gondolok.
Egy Xonar nem ad másabb hangzást mint egy integrált alaplapi, ezt jól mondják. Ahhoz már nagyon vájtfülűnek kell lenni és semmit sem ér, ha nincs hozzá megfelelő hangrendszered.
A tökéletes hangzást biztosító kártyák a te általad választott árának a többszörösében fájnak, s hozzá megint ennyi egy több tízezres hangfalszett.
A két vga pedig baromság. Dupla lesz a fogyasztásod, a teljesítményed pedig kb. 130%. Kifizetsz 2x összeget, miközben 1,5x-ből már egy r9 280x-et is vehetnél, ami 4 gigás és lepipálja teljesítményben a 2 crossfireba kötött r9 270x-et. Nagyon.
Rendben, köszönöm a válaszokat!
Akkor vegyek egy r9 280-at azt mondjátok?
Egyébként uncsiméknak úgy van, hogy az első jack aljzat is működik, meg a hátsó, akkor nekik hogy van?
Akkor jó, köszönöm szépen.
Szerintem egyenlőre az SSD-t kispórolom belőle, aztán teszek bele egy ilyet:
Ez jó lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!