Game Capture-t szeretnék venni, de nem tudok dönteni? Melyik a jobb az AVerMedia EzRecorder ER130 Game Capture BOX vagy a Avermedia AVERMEDIA Live Gamer Portable (LGP) Lite?
A fő cél az hogy minél kevesebb procit egyen. Tudom hogy az LGP az azért lenne jobb mert nem kell hozzá pendrive vagy SD kártya mert lehet vele a gép HDD-jére rögzíteni. De elég nagy a gépigénye. A másiknak talán kisseb de azzal csak pendrive-ra lehet rögzíteni tuttomal...
Laptopot használok azzal kellene kompatibilisnek lennie. HDMI van a laptopba és mind a 2 őt lehet csatlakoztatni HDMI-n. Az LGP-t még usb-n is lehet. Mleyik lenne a jobb?
ER130 és Game Capture HD II box nem fog a PC-re venni. USB pendrive, vagy mégjobb, ha USB Winchester van csatlakoztatva. Ezek PC függetlenek teljesen. Játék felvételre a Game Capture HD II sokkal jobb.
Az LGP PC-re veszi az anyagot, vagy SD kártyáre. LGP Lite csak PC-re.
A gépigény minimális, mivel ezek is hardveresek. KB. 5% processzor igény. Ez pedig annyi, mint kiírni a videót a HDD-re, és futtatni a drivereket.
Értem és köszönöm!
Csak mert viszonylag nagy gépigényt írtad a LGR Lite-nak 2mag 3Ghz-et. De akkor ha az vesz pc-re és tényleg kevés a gépigénye akkor az jó lenne, de! ezek csak ugy vesznek ha a gépből rácsatlakozol HDMI-vel abbol pedig egy monitorra? Csak mert nekem ez úgy lenne a jó hogyha csak bedugnám a HDMI-t bele de a laptop monitorján jelenne meg a kép. A Recorder pedig nem adna le képet csak venne. Az ugy megoldható? Hogy ő veszi azt ami megy a laptop monitorján? Csak mert az EzRecorder130 az csak ugy vesz ha beledugoma laptopot őt pedig egy monitorra és a monitoron fogom látni a képet ami átment már a Recorderen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!