Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem lassít vagy csendesed...

Razorclaw kérdése:

Mért nem lassít vagy csendesedik el?

Figyelt kérdés
A gépem a crysis 3at max beáll meg max grafón 60-70fps között viszi, nincs vele gond de mikor belépek egy gémbe ugye felpörög kicsit a vga , és mikor kilépek akkor is pörög még .. ha 20 percet gémelek, ha 3 órát!? ez mért van?
2014. dec. 5. 08:33
 1/6 Tengor ***** válasza:
Mert nem a játékot figyeli a ventilátor sebesség szabályzó, hanem a hőmérsékletet. Az pedig nem csökken le azonnal, ahogy kilépsz.
2014. dec. 5. 08:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. dec. 5. 08:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Hány fokosnak kéne h legyen egy vga amit 3 óráig használok általában? egy 40k-s vga ?
2014. dec. 5. 08:49
 4/6 A kérdező kommentje:
crysis 3 max setting-en?
2014. dec. 5. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:

ha eléri a 60C°-t még nem gáz, de 70-80C° körül már nem kéne lennie. Egyébként ezt csak a konfig döntheti el, de az nem írtad le min futtatod max grafikán. Szóval nagyon nem tudnak segíteni, és én sem. Regebben még az sem volt baj ha 100 C° körüli hőmérsékletet elérte a grafit chip, mert az olvadáspontja azoknak olyan 130 körül volt. Ezek új generációsak, speckó hűtéssel, igazából ha a gyártó nem tünteti fel, akkor kiszámíthatatlan.

Egy játékból való kilépés esetén nekem a VGA-m még legalább 15 percig pörög azon a sebességen amit a játék közben produkál olyan 40%-on, majd visszacsökken 10%-ra.

2014. dec. 5. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! hát a procim az gyengébb mint a vga meg a ramom is csak 4 gb de sztem ettől nem fog melegedni jobban a kártya!!
2014. dec. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!