Van egy athlon II x4 635-es cpum ami 2,9 en jár ha felhuzzom 3,4 ghz ra akkor a HT link 800 mhz lesz ez baj? Lassit valamit? Vagy mi az amibe befolyásol a HT link? És az NB frekvencia az menyin érdemes mennie?
de ha ezt elolvasod mar jobb lessz, fél évvel ez elött azt hittem a minitorban vannak a gér részei, nem is tudtam mi az a gépház, most meg konfigokat rakok össze magamnak meg másoknak, érdemes kicsit utána olvasni.
Amugy milyen a lapod meg a ramod?
Az FSB-az az utvomal amelyen keresztül a proci eléri a ramot, minnél nagyobb a sávszélessége (Mhz) annál jobb, persze ügyelni kell nehogy tulhuzd,
HT link-ezen keresztül pedig az Inzegrált vidéókártyának küldi az infót, meg olvassa a vinyóról a memóriát, minnél nagyobb a sávszélessége (Mhz) annál jobb, persze ügyelni kell nehogy tulhuzd,
A bioszban ki lehet kapcsolni, egy beálitást hogy csak a procit huzd, de szerintem nem kell
Ugy szeretném huzni a procit hogy a ram sebbesége ne változzon meg semmi se csak a proci sebessége legyen nagyobb.
Ezt hogy érhetem el ezzel a lappal?
Nekem az FSB 2600Mhz
HT link-2400
Arra ügyelj hogy az FSB mindig nagyobb legyen mint a HT link, ez azért kell mert a vinyóról beolvasott adat a HT linken át mondjuk ,,2000 Mhz,, sávszélességen megy a ramba, innem a prociba megy az FSB-n keresztül, és ha az FSB kisseb mint 2000 Mhz azon nem tud keresztül menni mert mondjuk az csak ,,1800Mhz,, és kék halál, vagy legalább is lefagyás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!