Ez a konfig megérné, vagy inkább fektessek vga kártyába?
Találtam ezt a konfigot nemrég, ami szerintem meglepően jó árfekvésű ,már már gyanusan:
Processzor: AMD A4 X2 5300 2x3.4GHz FM2 GPU
Alaplap: MSI A55 M-E33 FM2+
Memória: 4GB DDR3/1333
Grafikus vezérlő AMDRadeon HD7480HM 2GB HDMI Dx11. PS 5.0
Merevlemez: 1000GB SATAII Hitachi
Hang: Realtek High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel
Hálózat: Realtek GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit)
TáP: 400W
1 év garancia
Na mármost a másik hogy ha megérné hogy 2012-es játékok fussanak rajta, a jelenlegibe feccöljek inkább?
Asus M68N, Amd Athlon 240 dual, 2 gb ddr2 , alaplapi vga. Nem tudom jó lenne e hozzá egy Sapphire hd5670 gddr5, vagy Asus EAH4870 gddr5 , vagy esetleg valami más ,alacsonyabb árfekvésü kari.
Az eredeti kategóriában használt-at ír, azt csak a leírásában említi, hogy új, amúgy is, írni bármit lehet.
Garancia is olyan, hogy lehet odaadja neked a papírt aztán csak átmaszatolta vagy már nem is érvényes mert megbontotta a házat.
Memória + tápegység típusát sem adja meg.
A másik gépet nem fejleszteném, pénzkidobás lenne, inkább várnék a helyedben még egy kicsit.
Konkrétan mire gondolsz ? Ünnepi akció ilyesmi?
Csak azért mert meghirdettem a mostanit,30ért ,volna is rá vevő, gondoltam teszek hozzá még legalább ennyit és veszek olyan konfigurációt, ami már egyel újabb szabvány, és azt fejleszteném később.
De ezzel jóformán semmit sem tudok kezdeni mert alapi grafikus vga van.
Mennyiért vennéd az 5670-et?
Elindulnak rajta mai játékok, de erősének egyáltalán nem mondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!