Szancsopanza kérdése:
Videokártya hiba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy DEll gépem.Tönkrement a merevlemeze kicserélték, és FÉLIG újra lett letepítve a gép.. na most van benne egy videókártya, de FOGALMAM sincs milyen nem tudom szétszedni nem értek hozzá...a gép most olyan mintha 70 éves lennék mert az alapértelmezett videókártyát érzékeli csak..én már letöltöttem mindent hogy megkeresse a gépen lévő másik kártyát eddig nem jártam sikerrel. Valaki aki el tudja rendesen magyarázni mit csináljak, segítene abban hogy beállítsam a másik kártyát hogy rendes felbontása legyen? KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖm2014. dec. 4. 23:32
1/2 Noren1989 válasza:
Irj a vidikártyáról szériaszámot, keresd meg a gyári dirverét, rakd fel, azt működni fog.
2/2 anonim válasza:
muszály leszel megbontani a házat, ki, majd aztán visszatenni a videókártyát, természetesen áramtalanítva. Nem azért mert megráz, veszélytelen, csak marha kellemetlen, hanem a statikus feltöltődés elkerülése végett. Aztán szereld vissza a házat, és indítsd újra. A Windowsnak automatán fel kéne ismerni az új hardwer jwlwnlétét, majd kéri a drivert. Akkor feltelepíted, és működni fog. Javaslom a Driverrel kapcsolatban keresd fel a gyártó honlapját és a típusnak megfelelő legfrissebb Drivert töltsd le hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!