Most akkor valaki elmagyarázná pontosan, hogy kinek való PC és kinek konzol?
Ez a harc ugye örök......
A PC-re adnak ki majdnem minden játékvezérlőt, az oculus rift-től a mittudoménmicsodáig, ha van egy konfigot, mindennel összepakolva, ami jó, akár több mint 100FPS-en hasít 1080p-ben, és nem is beszélve a játékon kívüli dolgokról.
Tehát, a PC az egy elképesztő jó dolog mindenre, ha van pénzed persze.
Ott a konzol.
Hangoztatják, hogy játékra tervezett, stb, mégis 30-60 FPS-el kullog a PC mögött, ráadásul a grafika sem ott jár, sőt, csakis játszani lehet rajta, meg filmezni, max. az hogy netezni, és játékvezérlő sincs annyi rá.
Akkor ez most hogy van?
Ha ennyivel jobb a PC, akkor miért konzolra jön előbb a sok cucc, meg elvileg jobban optimalizált, meg stb.
Azt nevezik optimalizálásnak, hogy AC unity 30 FPS/900p????
Na ne röhögtess.
Én nem akarom a PC-t védeni, és nem is azt kérem, hogy mondjátok meg melyik jobb, mert mindenki azt mondja ami jobban bejön neki, de viszont én nem tudom.
Az a baj, hogy a konzol megfogott, mert még sose volt m, és mindig olyan színben vannak feltüntetve hogy ilyen játékélményt semmi sem produkálhat MÉG!
Milyen szempontokat vegyek figyelembe, hogy tudjak dönteni?
Viszont, amit érdemes megemlítenem, hogy AKÁRMELYIK MELLETT DÖNTÖK, UTÁNA TÖKÉLETESEN MEGVAGYOK A MÁSIK NÉLKÜL.
Szóval, ha pc-t veszek, nem baj, ha nincs konzol, és fordítva.
Viszont félek, hogy a jövőben nem jönnek majd ki a PC-re játékok, viszont ha konzolt veszek, akkot amellé még fent kell tartanom egy PC-t, meg PC olcsóbb, mert én ha konzolt veszek, biztos kell egy pár játék, minimum 5-öt vennék, de persze nem egyszerre, az meg már majdnem 70000 Ft egy nextgen konzolra, abból meg már veszek még egy videókártyát, az meg kettéhasítja a konzolt, de még hogy.
Szóval nem tudom, fogalmam sincs melyiket vegyem.
És ezek az érvek, amiket leírtam, teljesen erre utalnak:
Direkt úgy csinálják, hogy egyik se érje utol a másikat, hogy a mind a kettőt vegye a csóri nép...
De nekem ez a baj, mind2 nagyon nem megy.
Alaphelyzetben, most, van egy kb. 60 ezres gépem, alap hardverekkel, ennyi.
Ha PC-t veszek, 230 ezret szánnék rá, és tudom, ennyiből nagyon jó, de félek, hogy pár év, és alig lesz játék rá. (pl.: a GTA V-el a konzol kapásból rántott rajtam egyet maga felé, de nem teljesen, viszont, hogy PC-n lesz FPS mod, és kidolgozottabb lesz, az megint visszarántott) Szerintem azért adják ki később PC-re a játékokat, mert igényesebbek, de nem tudom.
Ha konzolt veszek, akkor először egy 150 ezres gép, aztán pedig a konzol.
Nem tudom már, mi legyen.....
Hát igen, ha kijön a GTA V PC-re, a konzolosok téphetik magukat.
Kezdem azt hinni, hogy a konzol, mint jól optimalizált bla,bla meg stb. csak egy jó marketing, hogy hú én most játékra tervezett cuccon játszok, az exkluzívval együtt, ezek az a baj, nem foglalkoznak a játékkal, csak a bevétel a lényeg.
Ha a PC hoza annyi bevételt, lehet ma nem is létezne konzol.
Konzolok mindig is voltak. Atari, Comodore 64(...), Nintendo, Sega, stb stb.
Amióta vannak számítógépes játékok, azóta a konzolipar is létezik, ez egy magától kinövő üzleti rész, adta magát egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!