Mi a véleményetek a Ps4-ről meg a Xbox One-róla?
Igen igaz-igaz
És ps4-nek jobb a joysticka,és gondolom az az érintőpanel se véletlen van rajt. (Majd úgyis programoznak hozzá valamit)
Xbox One
miért is:
Kezdjük azzal hogy az eladások miatt olcsóbb , 130 körüli árért kapsz mellé 3 játékot.
Éves szinten 5 ezerrel olcsóbb a live.
Kontrollere nekem jobban bejön ( eddig csak ps-em volt és igyis ezt irom)
Multiplatform játékoknál nem fogsz különbséget látni .. hiába ez az 1080p parasztvakitás nézd meg a COD-ot.... ott fullhd a ps de dobálja az fps számot mig boxon stabil 60. Plusz ha neked sas szemed van és észreveszed a 900p 1080p közötti különbséget kezet fogok veled.. ez annyira paarsztvakitós duma .... meg a 720 p ... kb pár játék van ahol ezt adja le a box de ez nem a box miatt van hanem a fejelsztők lusták... De mondom különbséget nem fogsz látni pláne ha csak boxon játszol...
hardver:
proci:
mindkettő ugyanaz AMD jaugar xbox 1.75 ghz , ps4 1.6
RAM : DDR5 ps DDR3 box... dox-ba van 32 MB eSRAM is .. eza kicsike szart ha a fejlesztők hozzáadját a 8 gb-hoz kb ps4 ddr5 szintjén kihozzák a gépből... :)
GPU: 1100 Shader vs 700 kb... bár nem értem hogy egy átlag ember ezeket hogy érzékeli :D
Szoval a lényeg hogy akármiylen hardver van mindkettőben ugyanugy fognak kinézni mindkettőn a játékok ... GTA V pl : Ps4 több a fű, nyövényzet, Boxon nagyobb a látóhatár..
de kb ennyi :D
Exkluzivok: PS4: Last of Us, Order ( bevallom kiprobáltam nem hoz nagy ujdonságot ... grafika azért van aki erre gerjed meg fogja venni) , Gran Turismo
Xbox: Forza, Halo, Sunset Overdrive , Quantum Break ( erre kiváncsi leszek ) stb stb
Emellett: Xbox hűtése jobb ( köszönhető hogy leszarták hogy néz ki csak legyen halk és jó hűtésű)
Ps4 hamarabb melegszik illetve valamennyivel hangosabb....
de összevetve semmi különbség nincs am közöttük. Akárhány olyan embert megkérdezel akinek mindkettő van megmondja ugyanezt. Sőt olyanrol is hallottam h valakinek megvan mindkettő de csak az ex cimek miatt veszi elő a ps-t .
Multiplatformban előző genben az xbox mindigis jobban nézett ki jobb fényhatások stb.
De a döntés a tied :D De kb különbség nincs közöttük
nekem volt ps1, ps2, ps3... most azért váltok boxra mert olcsóbb és a kontrollere nekembejön. ha lenne több pénzem vennék ps-t is. ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!