Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon sötéten nyomtatja ki a...

Nagyon sötéten nyomtatja ki a képeket a nyomtatóm, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Most vettem egy új nyomtatót és nagyon sötéten nyomtatja ki a képeket, valamint kicsit látszik hogy csíkokat is csinál bele.

[link]

2014. dec. 4. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit ír a használati útmutató? mit ír a súgója? Bekalibráltad? Van saját szoftvere állítsd be megfelelően a nyomtatást.
2014. dec. 4. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Pár lapot nyomtass, aztán javulhat! Nyomtass külön sárga-piros-kék lapokat. Netről letölthetsz. Nálam a kéket kellett párszor nyomtatni, aztán rendbe jött. Vagy tesztlapot nyomtass sokat pl [link]
2014. dec. 4. 21:53
 3/7 csacsi2 ***** válasza:

Nyomtató szoftverét (és drivert) telepítsd. Az telepíti a színprofilokat is és egyéb beállítási lehetőségek is vannak. Lehet az a szoftver amivel nyomtatsz annak a beállításai a hibásak. az is lehet ha sokáig állt egy patron hogy beszárad. Amennyiben telepíted a szoftvert lesz karbantartás oldal amivel tudsz fúvókát tisztítani kalibrálni a nyomtatót stb.

először próbanyomatot készít és az eltérő színeken tudsz módosítani. Fúvókatisztítás megszűnteti a csíkozódást...

[link]

[link]

[link]

2014. dec. 4. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
A telepítő lemezéről föl telepítettem mindent.
2014. dec. 4. 22:48
 5/7 csacsi2 ***** válasza:

nyomtatók és faxoknál válaszd ki a nyomtatót -> tulajdonságok és ott kell lennie a karbantartás lapnak

[link]

2014. dec. 4. 22:57
 6/7 A kérdező kommentje:
A karbantartásnál el végeztem mindent, a színkezelést is módosítottam, de semi változás :/
2014. dec. 4. 23:38
 7/7 csacsi2 ***** válasza:

próbáld másik programmal a nyomtatást, ha ott jó akkor a program kezeli rosszul. Amennyiben ott is rossz akkor valószínű a patron rossz esetleg nyomás problémák vannak ami miatt megfolyik. Ez utóbbinál garanciális csere a megoldás, az előzőnél a patron csere (ne után töltöttre).

Szoftveresen elvégeztél mindent ami javíthat rajta, ezen kívül sokat nem tehetsz, próbáld ki a gyors nyomtatást, akkor kevesebb tintát használ, de én visszavinném garira.

2014. dec. 5. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!