Az alábbi opciók közül, melyik a legjobb választás ár/érték arányban?
1. 60GB SSD (Windows) + 1TB SSHD (Játékok + letöltések)
2. 120GB SSD (Windows + Játékok) + 2TB HDD (letöltések + játékok)
3. 250GB SSD (Windows + Játékok) + 1TB HDD (letöltések)
4. 250GB SSD (Windows + Játékok) + 2TB HDD (letöltések)
Engem az 1.-es, és a 3.-as vonz leginkább, de nem tudom melyik lenne a jobb választás kihasználtsági, és gyorsasági szempontból.
A 4.-est azért tettem az opciók közé, mert nem sok árkülönbség van az 1TB és a 2TB HDD között, ezért akár ez is szóba jöhet.
2.
ssd-re csak windows, a 2tb-ra meg mehet minden más.
120gb ssd szerintem elég, játékokat csak olyat érdemes rátenni amiben sok a töltés, egyébként nem jelent semmi pluszt, ha sok adatod van akkor 2tb hdd
sshd-t én akkor vennék ha ssd nem lenne mellette, mert egy sima hdd-nél is elég az adatok eléréséhez az a sebesség amit nyújt szerintem, esetleg másolás miatt kellhet hogy gyors legyen, de ez már részletkérdés
szóval szerintem 2.
hát mint mondtuk az ssd nem arra való hogy telepakold játékokkal, hanem windowsnak és programoknak, és hagyni kell rajta valamennyi szabad helyet is, nem tudom hány %-ot, szóval ez nem kellene hogy probléma legyen
játéknak elég a sima hdd is
Értem. Kicsit jobban utána néztem én is, és azt írják, hogy alapból nem tesz jót az SSD-nek, ha játékokat is futtatunk róluk, tehát marad egy 120GB-os SSD Windowsnak, és egy gyors 1TB-os HDD, pl WD Black Edition.
Köszönöm mindenkinek a helpet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!