Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire befolyásolja a gépem...

Murmancs kérdése:

Mennyire befolyásolja a gépem gyorsaságát ha egy vinyóról fut minden?

Figyelt kérdés

Azért lenne fontos ezt tudnom mert szeretnék processzort venni de nem tudom hogy jobb processzorral is pl: laggoli fog-e a 4k-s videó vagy esetleg nem úgy fog futni a játék ahogy kéne.

Lehet hogy csak simán a vinyó van leterhelve.

És nem megoldható most a processzor és vinyó vásárlás egyszerre! :/

Az "egy vinyóról fut mindent" így értem:

WINDOWS

Vírusirtó

torrent

böngésző

valamilyen játék Pl: Far cry 3 vagy Arma 2

Aki nem tudja a választ az inkább ne írjon semmit, köszi!

(Processzorom: 2 magos 3 GHz-s AMD Vinyóm: 1 TB sata/64mb cache)

#hardver oszt cső xd
2014. dec. 4. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:

2 kerék meghajtású opelem van, megy vagy 200-al, na milyen típus? ugye, írhatnál konkrétabbat, ez így elég gyér

egyébként meg ha játszol minek nézel 4k-s videót? O.o

ezeket félretéve az általad felsoroltaktól szerintem még nem kéne hogy annyira le legyen terhelve a hdd, de ezt meg tudod magad is nézni a feladatkezelőben, hogy hogy áll ha ezek mennek a háttérben

2014. dec. 4. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem egyszerre játszok és videót nézek, ez a két dolog az ami nem mindig fut.

Ilyen vincseszterem van: [link]

2014. dec. 4. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
hát ez nem a legjobb hdd, legalábbis bizonyos szempontból, mivel ha jól tudom, akkor ez azért green, mert energiatakarékos, és hát általában ez a teljesítményen is érződik
2014. dec. 4. 20:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ!

Azóta beszéltem haverommal és kiderült hogy neki is 1 vinyón van minden és nincs semmi gond a gépével szóval szerintem procit fogok venni... :)

2014. dec. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!