Gamer Pc vagy Xbox One?
Figyelt kérdés
A pc-re 250 k költenék , de ha xbox vennék akkor azthiszem már 150 ezerből kijönnék . De itt az a kérdés , hogy hosszabb távon melyik érné meg jobban ???2014. dec. 4. 14:38
1/10 anonim válasza:
Most mondhatnám, hogy PS4.. :P -Csak vicc. Hosszabb távon mindenképpen a PC, azt lehet fejleszteni, az Xbox meg 3-4 év és elavul ahogy van. De az árak is becsapósak. A PC játékok olcsóbbak, és hosszú távon ezen is sokat lehet fogni, pláne ha sok játékot vennél. Persze PC-re ott van a torrent is. A PC-n szebb a grafika, és jobb a fp/s is. Szóval ha van pénzed egy jó PC-re, én azt vennék.
2/10 anonim válasza:
hát ha játékra kell csak akkor hosszabb távon az xbox(bár akkor nekem már inkább a ps4, de ez csak vélemény), mivel arra amíg jönnek ki játékok rá addig ugyan úgy fog menni mind, míg pc-n az egyre növekvő gépigények miatt hamarabb lejjebb kell venned a grafikát hogy élvezhetőbben fusson
3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj a konzolokra kell még pluszba live is fizetni :S
2014. dec. 4. 15:01
4/10 anonim válasza:
Pc-re tudsz steamen, g2a-n olcsón játékokat szerezni, illetve mobázni, a next gen konzolokra sok olyan játék fog megjelenni ami tök jó meg minden de csak azokon a platformokon lesz elérhető:( Az xboxhoz a live azt hiszem 10k egy évben, szóval nem egy eget rengető összeg. Ps4 ingyenes ha jól tudom. Továbbá ps4-en havonta lehet letölteni ingyenes játékokat. Tehát nextgen konzol: hosszabb távra, egyszerűbb , haverokkal lehet tolni könnyedén, kényelmesebb, olcsóbb
PC:drágább, moba játékok, lanpartyk , kb 2éven belül fejleszteni kell ha versenyt akarsz tartani a nextgen konzolokkal (valszeg videokártya kell majd amiből egy középkategóriás 45-60 körül van
5/10 anonim válasza:
Nekem akkor tetszettek a konzolok, amikor betettem a kazit/lemezt, és azonnal ment róla a játék. Ez a fő előnye egy játékgépnek. Ma már egy kicsit rosszabb a helyzet. De ha tényleg CSAK játszani akarsz, akkor miért ne, arra való a konzol. A PS4 jobb, de ahogy én látom a videókon, az XBoxnak ugyanazokban a játékokban szebb a grafikája és szebb a képe.
6/10 anonim válasza:
Xbox-ot. Nem fog elavulni csak 6-7 év mulva és a Liveon és a játékokon kívül semmmit nem kell rá költened. Még egy PC-t jobb esetben is 2-évente fejlesztened kell. Tehát kedvezőbb esetben is egy konzolgeneráció alatt 60-70 ezer forintot is kóstál a fejlesztés. Nem beszélve az Exclusive címekről. Bár a PC mellett szól az általában magasabb FPS.(Ha sikerül a fejlesztőknek normálisan optimalizálni.Lásd: AC Unity,GTA 4)
7/10 A kérdező kommentje:
nemtudom :///
2014. dec. 5. 12:53
8/10 anonim válasza:
A ps4-en is fizetős a multi.
"a ps4 jobb" hát kinek a pap kinek a papné.
10/10 anonim válasza:
Én pc-re szavazok. Bár sűrűbben kell cserélni a dolgokat de azért ellehet lenni vele egy ideig ha nem követelmény mindig a legújabb játékokat ultrán vinni. Illetve konzolon csak játszani lehet míg pc-n 1001 más dolgot is lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!