Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért "telik" meg magától a...

Miért "telik" meg magától a "C" Meghajtóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Windows 7-et használok, ezek a programok vannak feltéve semmi más.: Avast, CCleaner, VLC Media player, Origin, Xfire, Winamp és pár játék a D meghajtóra téve. (Call of duty 2 és Battlefield 3 - Eredeti mind a kettő...)

Szóval egyik nap azt vettem észre hogy már csak 13 GB szabad helyem van.... Pedig semmit nem telepítettem rá... Mikor felraktam a Windowst azt hiszem kb 70 valahány GB szabad heylem volt.

Na most összeadtam a C lévő mappák méretét és kb 22 GB... Na most a több ihelyet mi fogja le? Vírus lenne?

Egy teljes Windows újratelepítés / partíciók törlése és új partíciók csinálása megoldaná a problémát? Köszi előre is a válaszokat!

Itt egy kép.:

[link]

2014. dec. 3. 19:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
azaz az ÚJ kép!!!
2014. dec. 3. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Nos akkor nem tudom miért jelez kevesebbet, lehet vírus, vagy valami sérült index esetleg.

A memóriádról azért beszéltem, mert a 14GB soknak tűnt a fájl menüpont alatt, de egy 8gb-s hiberfájl és lapozófájlal lazán összejöhet.

Víruskeresést és vmi takarító program használatát mondanám, más hirtelen nem jut eszembe. (ccleaner és a windows beépített lemezkezelője)

2014. dec. 3. 19:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Szerintem nem fogok ezekkel "játszani"

Egy komplett windows reinstall és partíciók törtlése megoldaná a problémát 100%-ban?

(Mellesleg msot néztem HD Sentinellel a Wincsester élettartamát és 100% ír rá, szóval annak sem lehet baja...)

2014. dec. 3. 19:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Nos, egy újratelepítés minden szoftveres problémát megold.. :D
2014. dec. 3. 19:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2014. dec. 3. 19:54
 16/19 anonim ***** válasza:

a hibercáció kikapcsolásával nyerhetsz 6 gb helyet:

"Ha azt szeretné, hogy ne legyen elérhető a hibernálási funkció, kövesse az alábbi lépéseket:

Kattintson a Start gombra, majd írja be a Keresés megkezdése mezőbe a cmd szöveget.

A keresési eredmények listájában kattintson a jobb gombbal a Parancssor elemre, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként parancsot

A Felhasználói fiókok felügyelete párbeszédpanel megjelenésekor kattintson a Folytatás gombra.

Írja be a parancssorba a powercfg.exe /hibernate off parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.

Írja be az exit parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt a parancssorablak bezárásához."

2014. dec. 3. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az a windirstat program nem tud mindenhez hozzáférni. Például nem látom a System Volume Information mappát, amiben a visszaállítási pontok vannak. Az foglalhat még 20-30 gigát is akár.
2014. dec. 3. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Mármint ott van a mappa, de 0 bájtot mért. Nem lehet 0 bájt, mindig van benne pár kilobájt, még kikapcsolt visszaállítás pontok mellett is.
2014. dec. 3. 20:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Total Commanderrel egyszerűbb dolgod lenne, és hamarabb utána is járhatnál, hogy mi foglal ennyit.
2014. dec. 4. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!