Miért "telik" meg magától a "C" Meghajtóm?
Sziasztok!
Windows 7-et használok, ezek a programok vannak feltéve semmi más.: Avast, CCleaner, VLC Media player, Origin, Xfire, Winamp és pár játék a D meghajtóra téve. (Call of duty 2 és Battlefield 3 - Eredeti mind a kettő...)
Szóval egyik nap azt vettem észre hogy már csak 13 GB szabad helyem van.... Pedig semmit nem telepítettem rá... Mikor felraktam a Windowst azt hiszem kb 70 valahány GB szabad heylem volt.
Na most összeadtam a C lévő mappák méretét és kb 22 GB... Na most a több ihelyet mi fogja le? Vírus lenne?
Egy teljes Windows újratelepítés / partíciók törlése és új partíciók csinálása megoldaná a problémát? Köszi előre is a válaszokat!
Itt egy kép.:
Nos akkor nem tudom miért jelez kevesebbet, lehet vírus, vagy valami sérült index esetleg.
A memóriádról azért beszéltem, mert a 14GB soknak tűnt a fájl menüpont alatt, de egy 8gb-s hiberfájl és lapozófájlal lazán összejöhet.
Víruskeresést és vmi takarító program használatát mondanám, más hirtelen nem jut eszembe. (ccleaner és a windows beépített lemezkezelője)
Értem, köszönöm!
Szerintem nem fogok ezekkel "játszani"
Egy komplett windows reinstall és partíciók törtlése megoldaná a problémát 100%-ban?
(Mellesleg msot néztem HD Sentinellel a Wincsester élettartamát és 100% ír rá, szóval annak sem lehet baja...)
a hibercáció kikapcsolásával nyerhetsz 6 gb helyet:
"Ha azt szeretné, hogy ne legyen elérhető a hibernálási funkció, kövesse az alábbi lépéseket:
Kattintson a Start gombra, majd írja be a Keresés megkezdése mezőbe a cmd szöveget.
A keresési eredmények listájában kattintson a jobb gombbal a Parancssor elemre, majd válassza a Futtatás rendszergazdaként parancsot
A Felhasználói fiókok felügyelete párbeszédpanel megjelenésekor kattintson a Folytatás gombra.
Írja be a parancssorba a powercfg.exe /hibernate off parancsot, majd nyomja le az ENTER billentyűt.
Írja be az exit parancsot, és nyomja le az ENTER billentyűt a parancssorablak bezárásához."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!