Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért "telik" meg magától a...

Miért "telik" meg magától a "C" Meghajtóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Windows 7-et használok, ezek a programok vannak feltéve semmi más.: Avast, CCleaner, VLC Media player, Origin, Xfire, Winamp és pár játék a D meghajtóra téve. (Call of duty 2 és Battlefield 3 - Eredeti mind a kettő...)

Szóval egyik nap azt vettem észre hogy már csak 13 GB szabad helyem van.... Pedig semmit nem telepítettem rá... Mikor felraktam a Windowst azt hiszem kb 70 valahány GB szabad heylem volt.

Na most összeadtam a C lévő mappák méretét és kb 22 GB... Na most a több ihelyet mi fogja le? Vírus lenne?

Egy teljes Windows újratelepítés / partíciók törlése és új partíciók csinálása megoldaná a problémát? Köszi előre is a válaszokat!

Itt egy kép.:

[link]

2014. dec. 3. 19:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nos így nem igazán lehet meghatározni a méretet, rejtett fájlok hasonlók nincsenek benne..

ezzel átszkennelheted a meghajtót és mutat mindent:

WinDirStat

2014. dec. 3. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:

De egyébként (#1-re reagálva) semmi értelme megnézni, hogy mi mennyi helyet foglal, mert ha annyi szabad hely van rajta, akkor annyi van. Csak a windows mappa tele van több gigás rejtett fájlokkal, az egyéb helyeken lévő rejtett fájlokról nem is beszélve. Ezen felül vannak különböző szgép karbantartási feladatok, amiket nem árt 1-2 havonta megcsinálni, és így jó pár GB hely felszabadítható, bár ehhez nem csak egyszerű népi felhasználó szinten kell érteni hozzá.

Te annyit tudsz csinálni vele, hogy elviszed szervizbe, ahol 5 ezerért újratelepítik, vagy 10 ezerért csinálnak rajta helyet.

2014. dec. 3. 19:31
 3/19 anonim ***** válasza:
Pár egyszerűbb trükkel szerintem 8-10 GB simán leszedhető a C-ről.
2014. dec. 3. 19:33
 4/19 A kérdező kommentje:

#1-hozzászólónak.: Megnéztem ugyan anynit ír mint amennyit számoltam sajnos nem vagoyk vele előrébb...

#2-hozzászólónak.: Akkor egy komplett újratelepítés, partíciók törlésével megoldaná a dolgot?

Mi ez egyébként vírus vagy micsoda? Nem valami Hardveres probléma? (Azért annyira buta nem vagyok a gépekhez...)

2014. dec. 3. 19:34
 5/19 A kérdező kommentje:
De mondom hogy SEMMIT nem telepítettem a C meghajtóra és mikor feltettem a Windowst volt 70 akármennyi giga szabad 4-5 nap alatt meg mindjárt ebtelik az egész a semmitől
2014. dec. 3. 19:35
 6/19 anonim ***** válasza:
ha valami megeszik 50gigát magától, azért nem árt utánanézni. Majd leírja, hogy melyik mappa/mappák a ludasak és lehet, hogy megoldható házilag, lehet, hogy nem.
2014. dec. 3. 19:35
 7/19 A kérdező kommentje:

Itt a kép az 1. HSZ-nek.:

[link]

te ki tudsz ebből szedni akármit is? ..

2014. dec. 3. 19:37
 8/19 anonim ***** válasza:
azt, hogy csak 35Gb foglalt adatod van, az nem tűnik olyan vészesnek. Nyisd le a fájl és windows mappákat, bár a win alatt gondolom a winsxs foglal a legtöbbet, de a fájl alatt nemtom mi lehet akkora, ha csak nincs 8+ giga ramod.
2014. dec. 3. 19:40
 9/19 A kérdező kommentje:

Igen 35GB fogalltam van a 80GB-os C-ből akkor meg miért azt írja hogy 13GB szabad? ....

8GB RAM-om van összesen, de ez hogy jön ide ehez a témához?

2014. dec. 3. 19:43
 10/19 A kérdező kommentje:

1#-nek it ta kép megint.:

[link]

2014. dec. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!