Meddig érdemes várni új gép vásárlásával?
Tudom, h a techcnika mindig fejlődik, de sosem éri el a "csúcsát"??
Szal van most 2 pc-m. Az egyik 2003-as modell a másik 2005-ös. Egy pentium 4 és egy pentium dual core. Mind2 2 gb ram-mal.
Na most idén már sokkal-sokkal gyorsabbat vehetnék. Igen ám de ha várok jövő évig akkor kapok még modernebbet. Ha várok 2 évig akkor már annál is modernebbet kapok,
ha pedig még többet várok akkor annyival beszorozhatom a teljesítményt...
Na most ez alapján meddig érdemes várni?
Most az egyiket netezésre használom a másikat zenélésre. Lehetne jobb de még tudom használni tehát nem vok rákényszerülve, h újat vegyek. Mivel minél ritkábban vásárlok annál többet spórolok + minél később vásárlok annál modernebbet kapok.
Tehát ti, h döntenétek?
Nah haj. Az informatika olyan ütemben fejlődik, ha vársz 1 hónapot teljesen új dolgok jelennek meg.
Ha mindig az újabbra/jobbra vársz, akkor soha nem lesz új géped.
Szóval egyszer rá kell rabolni, és onnantól van valamid. :)
Nem látunk a jövőbe, de szerintem ha fizikai határokat elérjük akkor új alapokra fogják fektetni a pc-k működését.
De egyelőre most kezd még csak bejönni az asztali piacra a ddr4 és az 5. generációs intelek, szóval ettől még nagyon nagyon messze vagyunk. Egyelőre még az is túl drága.
ha megvagy elégedve a mostani géped teljesítményével arra amire használod, akkor ne várj.
Költsd el a pénzed másra, ne pc-re ....
Én ezt tenném
Én nemrég újítottam alaplapot procit memóriát és videokártyát, bőven elég lesz az elkövetkező évekre ez a gép nekem. Most majd autót veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!