Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső HDD vagy a csatlakozó...

Külső HDD vagy a csatlakozó kábel ment tönkre?

Figyelt kérdés
Tegnap egyszer csak lefagyott a gép...Újraindítás után csak úgy volt képe a monitornak, ha lecsatlakoztattam a gépről a külső winchestert. Bootolás után amúgy pittyen amikor csatlakoztatom, de a sajátgépben nem jelenik meg, így nem tudok hozzáférni semmihez ami rajta volt. Vezérlőpulton belül a lemezkezelésnél próbáltam inicializálni, de ott meg azt írja, hogy:"i/o eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani". Másik kábellel és másik gépen is próbáltam, de nem működik, pedig nem is értem, hogy mitől mehetett tönkre mikor csak lefagyott a gép és újraindítás után máris rossz. Valami csoda folytán működésre lehet még bírni vagy kuka?
2014. dec. 1. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

először próbáld meg azt hogy szétszeded ha szét lehet ?

és kössed be a pc be hogy úgy mit mutat

2014. dec. 1. 20:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet szétszedni, hacsak pajszerral fel nem feszítem :D
2014. dec. 1. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:

akkor az van hogy meghalt a vinyó vagy az elektronika a tokba !?

Volt már hasonló hiba jelenségem ,hál istenek szét lehetett szedni a tokot ,kiszedtem a HDD t be a gépbe és prímán működött.

Hiba a tokon levő kis csippel volt ami nem akart dolgozni

Tulaj vett egy külső tokot mondtam milyet, HDD berak most is mükszik

(milyen tiupsu ?)

2014. dec. 1. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Toshiba StorE Basics 320GB USB 3.0 HDTB103EK3AA

Lehet akkor meg kéne próbálkozzak valahogyan felfeszíteni?, de persze csak akkor ha már minden kötél szakad, hogy azért még használható legyen

2014. dec. 1. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
USB 3.0 ás az alaplapod usb portja ? ha igen a drivert feltelelteted hozzá ?
2014. dec. 1. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze minden megvan.

Mielőtt lefagyott a gép teljesen működőképes volt, de miután újraindítottam, azóta nem jó. Illesztőprogramja meg naprakész, azt írja.

2014. dec. 1. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mármint a gép azota nem jó ?
2014. dec. 1. 21:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem, a gép működik, csak a külső vinyó nem jó.
2014. dec. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!