Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jól járok az AMD A-Series...

Jól járok az AMD A-Series A10-5745M processzorral?

Figyelt kérdés
Laptop vásárlás előtt állok. A gépet ArchiCAD-es tervezésre és filmnézésre használnám. Szeretném, ha minél nagyobb 17 col feletti lenne a kijelző. Ebben a kategóriában amit kinéztem és tetszene, és a pénztárcám is megenged az a fent említett procival szerelt HP pavilion laptop. A különböző rangsorokban cikkekben az AMD-k nem szerepelnek olyan jól mint az Intelek. Arra lennék kíváncsi, hogy nem bánnám-e meg a választásom az AMD-vel?

2014. dec. 1. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül a kinézett gép, egész pontosan melyikről van szó?
2014. dec. 1. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nekem laptopvasarlasnal es ajanlasnal 2 nagyon fontos kitetelem szokott lenni: ne legyen Hp(business osztaly kivetel) es ne legyen Amd proci benne:). Persze mindig jelennek meg jobb Amd procik, meg fejlodnek meg minden, de megis valahogy nem tudjak elerni meg az i5-ok szintjet sem, az i7-rol meg nem is beszelve. Kerdesre valaszolva, ha komolyabb szinten kell hasznalj Cad programot/kat, akkor nagyon megbannad az Amd-t.
2014. dec. 1. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:

HP Pavilion 17-F102NH

HP

Család:

Pavilion

Modell:

17-F102NH

Processzor típus:

AMD

Számozás:

A10-5745M

(összehasonlítás)

Mag neve:

Richland

Memória méret:

8GB

Frekvencia:

1333MHz

Merevlemez méret:

1TB

Tipus:

HDD, 5400rpm

Kijelző méret:

17.3

Pixelhiba garancia

Felbontás:

1600 x 900

Tipus:

HD+ LED fényes

Képarány:

16:9

Videókártya gyártó:

AMD

Tipus:

Radeon R7 M260

(összehasonlítás)

VRAM mérete:

2GB

165 000 Ft

Csak lakóházak tervezésére használnám, nem toronyházakhoz, egy pentium 2020M (2,40 GHz) szerelt Lenovo tökéletesen viszi.

2014. dec. 1. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyenge az árához képest, egy ilyen gép jó volna neked és a sebességével sem volna gond:

[link]

2014. dec. 1. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
A 4-es által ajánlott géphez képest a kérdező HP laptopjában kétszer annyi, 8G memória van, ami szerintem ma már alap, 4G-s gépet én nem vennék. Ezen felül valamivel gyengébb processzor, sokkal erősebb videókártya (nem is egy kategória a kettő), sokkal nagyobb kijelző, nagyobb felbontással. Ezek alapján nekem nem igazán kérdés melyiket venném...
2014. dec. 2. 01:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. dec. 2. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
# 5 Minőségileg jobb az általam mutatott gép, mellesleg gyorsabb is, memóriabővítés gázilag is megoldható.
2014. dec. 2. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A kerdezo altal ajanlott proci a 2 generacioval ezelotti i3-ak szintjen van. Azert olyat ne mondjunk mar, hogy jobb, mint egy negyedig generacios i5... en is inkabb az ajanlott gepet valasztanam, bar a video az valoban gyengecske.
2014. dec. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!