Ha nem kapcsol be a gép, akkor az alaplap ment tönkre vagy a proci?
Figyelt kérdés
Bátyám szólt hogy baj van a géppel elég fura hang jön ki belőle, először azt hittem hogy csak a proci hűtőjéhez hozzáért valami kábel mert belerúgott a gépbe, gyorsan kikapcsoltam a gépét és amikor leszedtem a ház oldalát láttam hogy egy kicsit megégett a táp, és láttam egy szikrát az alaplapon, de amikor kikapcsoltam a gépet akkor még normálisan leállt a gép, és ma beraktam egy működő tápot nyomogattam a bekapcsot és nem történt semmi se, az alaplap szerencsére nem volt olyan drága ezért az lenne a kisebb baj ha az menne tönkre de szerintetek a proci megúszta?2014. dec. 1. 09:30
12/18 A kérdező kommentje:
semmi se forog, HDD se kap életre, olyan mintha le lenne kapcsolva a táp és úgy próbálnám bekapcsolni a gépet, de ez pót táp amit beraktam ez hibátlanul megy ennek tuti nincs semmi baja
2014. dec. 1. 10:49
13/18 anonim válasza:
Tehát amikor bekapcsolod a gépet a pot TÁPPAL akkor ugye a táp ventije pörög de a procci hütö ventilátora NEM ?
14/18 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem csinál semmit a táp se
2014. dec. 1. 10:54
15/18 anonim válasza:
Előbb azt írtad hogy megy
Biztos hogy jó a táp ?? ilyenkor szoktam megkérdezni !!
csináltál már ilyet ?
A másik táppal is próbáltad ? az sem indul?
Gép nélkül eltudod indítani a tápot ?
16/18 A kérdező kommentje:
a táp 100% hogy jó, most is az van abba a gépbe amin épp írok neked
2014. dec. 1. 11:21
17/18 anonim válasza:
akkor a másik táp nem jó ? nézted?
DE szerintem ne barkochbázunk!!!
18/18 A kérdező kommentje:
szerintem se arra vagyok kíváncsi hogyha az alaplap elromlik akkor egyáltalán nem kapcsol be a számítógép?
2014. dec. 1. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!