Mennyit érhet a számítógépem?
Gépház: Dell Dimension 5150
Processzor: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHZ
Ram: 2GB
CD író olvasó van benne
7 USB Port
3 winchester: 1.ben XP van (kapacitás: 74,2 GB), 2.-ban Vista (kapacitás: 46,3 GB) és a 3. az csak egy winyo 294 GB-tal.
A gép 2 éves, teljesen megtűrt állapotban van.
Akkor van hozzá (ezt nem biztos hogy eladnám) egy Dell hangfalkészlet, 4 hangfallal amiből az egyik nagyon kotyog a talpáról de attól még nagyon jól működik, egy magashang-hangfal és egy mélynyomó.
És egy Samsung syncmaster 957mb 17 colos monitor.
Anno 300valahányezetért vettem.
Tényleg a videó kártyákat kihagytam :S:S:S... Hát most nem tudom :S:S de azt hiszem hogy a videó kártya az: NVIDIA GeForce 7600 GT
de azért szép.. szinte egy vagyonért vettem és ma már semmit nem ér :S:S
De mi az hogy 1 magos? Mert amilyen gépet szeretnék venni most (Apple iMac, adatok: 21.5" 3.06 GHz 3.06GHz Intel Core 2 Duo
4GB memória (max 16GB)
500GB winchester
8x DL SuperDrive
NVIDIA GeForce 9400M) Ha meg valahonnan össze kaparnék 600e forintot akkor egy Apple iMac 27" 2.8 Ghz 2.8GHz Intel Core i7 Quad core
4GB memória (max 16GB)
1TB winchester
8x DL SuperDrive
ATI Radeon HD 4850
Hát amit aszar almád 600e ből tud, annál játékre jobb gépet összeirok neked 200ből O.o
A géped monitorral mindenestül max 40-50e de az magán személynek
i7 nem dualchaneles memó vezérlésü, hanem 3asával gyorsabb
akkor te 4/3ad Gb-s memókat veszel bele ?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!