Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vízhűtés legyen?

Milyen vízhűtés legyen?

Figyelt kérdés

Egy i7-4770K-ra lenne.(Most alaphűtő van rajt és játék közben akár 84 fokra is felmegy, ezért gondoltam lecserélem.)

Csak a vízhűtés jöhet szóba, mert a léghűtés nem férne el a RAM-ok miatt.

Én a H110 és a H105 között vacilálok, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen.

A Ház az egy: CM Storm Trooper Stryker (Ebbe egyáltalán belefér a H110? Nem nagyon találtam róla információt.

+ Milyen ventilátor legyen rajta ? Most felül, 2db COOLERMASTER R4-L2R-20AR-R1 SickleFlow Red van, de, ha pl. H110 lesz akkor ezeket le kell cserélnem, mert arra 14cm ventilátorok mennek. Ha H105 lenne, akkor viszont érdemes lenne lecserélni, hozna annyi különbséget a másik ? Másiknak ezt néztem ki: CORSAIR Air Series SP140 LED High Static Pressure 140mm Twin Pack Red, értelemszerűen a 12 cm változatát a H105-re, a 14cm-eset meg a H110-re.

Tehát, melyik vízhűtés legyen, és hozzá milyen ventilátor(HA, muszáj lecserélni a mostanit.) ?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. nov. 30. 16:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!