Hogyan kell húzni a procit?
Intel Core 2 Duo procsszorom van Asus P5K alaplappal,
Valaki leirná pontosan hogy mit mire kell állítani ? max. teljesítményt akarom kihozni belőle.
Köszönöm !
Tengornak teljesen igaza van.
Ugyanígy vagyok ezzel én is.
Ha annyira se ért az informatikához, h megtalálja Google segítségével amit keres, akkor tényleg ne tuningoljon.
Pláne, h pár mondatban nem is nagyon lehet leírni.
Ugye lehetséges, h a processzor kér majd feszültség-emelést, a ramokat vissza kell osztani, mert auto állásban az spd-ből nem fog tudni kiolvasni olyan beállítást, amivel stabil marad a gép, stb.
Valahol olvastam, h azon tanakodtak, h a PCI, meg a PCI-E sínnek mekkora tuningot kell beállítani.
Ez már az a kategória, amihez inkább nem is szólok, csinálják csak, aki ennyire nem ért valamihez, de mindenáron tönkre akarja tenni a gépét, előbb-utóbb csak sikerül neki. :/
Kedves kérdező!
Az E6750 az 8×333Mhz-ből "hozza össze" az órajelét.
Ha az FSB-t feljebb növeled mondjuk 400, 450, 500MHz-re, akkor értelem szerűen elérhetsz vele ezek nyolcszorosát jelentő órajelet.
De illene pl. nem gyári hűtőt használni.
Ha 8-as szorzóval nem stabil, akkor vedd majd lejjebb a szorzót.
Értem idáig énis eljutottam meg ma egesz nap a netet furkésztem emiatt...az miert van h amikor rányomok h save changes and exit akkor miutan ujraindul akkor nem kapcsol be a monitor ,aztan kikapcsolom megint a gépet ,aztan be kapcsolom akkormár megy a monitor is viszont azt irja ki h overclocking failed.
EZ mitol van ?
Hányas stepping?
Egyébként meg olyan is van ám, h nem tuningos a processzor, vagy az alaplap nem egy tuningos fajta.
Valószínűleg magfeszültség emelést kér a processzor, de nehogy szénné feszeld.
Sajnos ezt így leírni túl hosszú lenne, kénytelen vagy a neten bogarászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!