El szeretném adni a gépemet amit tavaly vettem, szerintetek mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
i3-2120 3.30Ghz
4GB RAM
GT630 2GB
500GB HDD
Windows 7 Ultimate
450w táp
a gépnek semmi baja tökéletes müködik
2014. nov. 29. 12:54
11/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Talán reális:D
És ha felàral vette?
Eladónak azt mondja hát figyel 140ezret adtam érte nem baj hogy 90ezret ért már akor...
12/16 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen ez kb pont 90 vol újonan
Az már kérdezö a te bajod hogy kihagytad monitort pl. és az is hogy 50ezret sárba dobtal...
13/16 Gábor_79 válasza:
A bolti árra gondoltam, aminek utánna tud nézni.
14/16 Közveszélyes Kontár válasza:
#13 bolti? WTF? az ipon és pcx nem bolt? És a töbi számításteknikai szakbolt? Csak a mediamarkt és pcoutlet?
15/16 Közveszélyes Kontár válasza:
ÚJONAN garanciával normális boltban!!! kérdésbeli hardverekböl következtetve ez egy kb 90ezer értékü(=árú) gép volt >>
16/16 Közveszélyes Kontár válasza:
>> az hogy bolt ahol vete tiszteségtelen 50ezres profitot rá tet már senki nem köteles megtériteni a kérdezönek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!