Mennyiért tudnám eladni a gépemet?
Figyelt kérdés
Pontos adatokat nem tudok róla most hirtelen.
Dual-core 2,9 GHz proci
3 GB ram
1 GB videokártya
500 GB merevlemez
a gép kb 5 éves, akkor 130 ezerbe került újonnan
az NFS: The Run egy picit szaggatva, de fut rajta (jobb példám nincs, bocsi)
2014. szept. 8. 07:53
2/18 A kérdező kommentje:
hmmm.. nem gondoltam, hogy így lementek az árak
2014. szept. 8. 08:25
3/18 A kérdező kommentje:
én olyan 60.000-re saccoltam
2014. szept. 8. 08:32
4/18 anonim válasza:
Pedig a VGA típusát jó lenne tudni
5/18 anonim válasza:
Más kérdés, hogy mennyit ér, és mennyiért lehet eladni.
A 40 e nagyságrendileg reálisnak tűnik. Azonban ha kitartó vagy és türelmes, el lehet sütni 50-55 ért.
6/18 A kérdező kommentje:
annyiért úgy se tudnám eladni, hogy 2 hónapnál hamarabb meg tudjam venni azt amire cserélem, szóval valszeg megbeszélem tesómmal 40-ért, nekik még ez is fejlődés lenne
2014. szept. 8. 08:39
7/18 SimkoL válasza:
Ezt [link] vettem 32.000 HUF-ért amiben már benne volt a posta és az utánvét is.
8/18 A kérdező kommentje:
igen, sz enyémbe 2 giga helyett 3 giga ram van, meg 1 gigás a videókártya, ami ha jól rémlik nvidia
2014. szept. 8. 08:47
9/18 SimkoL válasza:
Cirka 3.500 volt a posta + utánvét, ennyiből már + 2 GB RAM is majdnem kijön :) tehát csak a két VGA közti különbséget nézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!