Össze tudnátok rakni nekem egy kb 80-90. 000- ből kivitelezhető leginkább netezésre használható gépet?
Figyelt kérdés
A felhasználása leginkább online ügyintézés, videó, de programok futtatására is jól jönne valamint néha napján játszani rajta. Eddig amit összeállítottam az vga nélkül volt 80k.
ez volna az.
Ha tudtok valami olyan konfigot ami mondjuk hasonló vagy van valami ami felesleges lenne benne azt megköszönném ! Játék nem létfontosságú de ha egy GTA IV fut rajta közép és high közt az jól jönne. KB GT630 tól jobb lehetne.
Köszönöm előre is !
2014. nov. 28. 22:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem vga nak vegyél egy gtx 650-et. Az a kártya elég olcsó és nem hinnéd mennyi mindent ki lehet facsarni belőlle:D Amúgy én nem látom az kiválasztott konfigot mert üres az összes hely.
2/2 levis56 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!