Összeraktam egy új PC-t, és amikor terhelni akarom, kikapcsol. Mi lehet a baja?
Terhelés alatt pl játékot értek. Ha megnyitok egyet, kikapcsol, és egy darabig vissza se' tudom kapcsolni.
Arra gondoltam, hogy vagy a táp nem elég neki, vagy a hűtéssel lehet gond.
Esetleg valami más ötlet?
Mit érdekli őt hogy mennyivel pörög a ventid? A te áramodat viszi, nem az övét. Vagy erősebb motor kell bele? Mennyivel növeli az árat, 6 cent? Nem 199$ lesz, hanem 199$ 99 cent, pont ugyanúgy megveszed.
Amit viszont biztos nem fog megkockáztatni ebben a gyilkos versenyben, hogy kiad egy processzort és mellékel hozzá egy olyan hűtőt ami azt nem tudja lehűteni.
Ezek inkább ilyen horrorsztorik arról mikor valaki helytelenül rakta fel a hűtőt.
Gyári hűtővel, terhelés alatt, max fordulat számon képes annyira lehűteni, hogy ne fagyjon ki.
DE! Ehhez jó szellőző ház kell. (igaz kávédaráló hangja lesz)
Egy komolyabb hűtéssel, már letudja max terhelés mellet is hűteni annyira hogy ne legyen probléma. És egy nem dobozos kacat venti csendesebb is.
köszi mindenkinek a segítséget
utánanéztem más fórumokon, hogy mit írnak, és tényleg a gyári hűtés a baja
most egyenlőre beraktam minden ventit amit találtam :)
oldallapot sosem használtam
jövő héten veszek egy nagyobb hűtőt hozzá, addig nem játszok
nem az első házilag összerakott gépem, de eddig mindig elég volt a gyári hűtő
egyébként jól van felrakva
jobb lenne, ha inkább hűtő nélkül árulnák, ha már egy rendeset nem tudnak hozzá adni, de a gagyit kifizettetik
legszívesebben visszaküldeném a gyártónak
Cooler Master Hyper 212 EVO-t néztem ki
pcx-en ajánlották a kommentekben, és még az ára is kevesebb, mint hittem (10-11 körül van minden webáruházban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!