Milyen laptopot vegyek max.100 ezerért?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennyiért nem kapok valóban minőségi laptopot, de jelenleg ennyit tudok rá kiadni (operációs rendszerrel, mindennel együtt), és eléggé sürgős lenne a dolog. Több laptopot is néztem, eddig [link] ez tűnik a legjobbnak, de túlságosan nem értek hozzá, ezért jól jönne egy kis segítség. :) Böngészésre, filmezésre használnám leginkább. Nem fontos, hogy az újabb játékok menjenek rajta. Előre is köszönöm!2014. nov. 26. 19:47
1/1 Wolfa válasza:
100k-ért szart kapsz,120k-ért kapsz nem minöségit...
Fontos a hordózhatóság??
100k-ért már lehetne egy tisztességes pc-d(i3,4gb ram,1gb-s vga),de laptopba az egy 1-2magos szar celeron,2gb rammal,128mb-os vga-val...filmnél is befagy,aztán idövel egyre szarabb..
De te tudod,meg fogod bánni,ha olyat veszel..olyan szar angyagból csinálják:1x leejted vége.. :S,meg tojássütö is...
100ért laptop nem laptop,120-ba már jobb,csak szarabb amd-vel,150(i3,4gb,1gb,1tb)innen érdemes laptopot venni!!!
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!