Milyen laptopot vegyek 200 ezerért?
i3+geforce gt750m vagy i5+gt740m
Az amd konfigurációkat nem néztem, de vajon jobbak e játékra?
Igaz az, hogy intel cpu + amd gpu = nem szereti a konkurenciát az intel ezért nem lassabb lesz az amd gpu-val a gép mint nvidiával?
elírtam bocsi:
Igaz az, hogy intel cpu + amd gpu = nem szereti a konkurenciát az intel, ezért lassabb lesz az amd gpu-val a gép mint nvidiával?
And = olcsóbb, nagyobb peak teljesítmény (rövid távon), nagyobb teljesítmény disszipáció.melegedés.
intel= ennek AZ ellentéte.
#2 a kérdező az AMD dVGA-ra gondolt, és az elfogult fanatizmusodat még irritálóbbá teszi hogy gépelni sem tudsz.
Az intel és az nVidia közt nincs üzleti megállapodás, és az intelnek kb. édesmindegy hogy az AMD vagy az nVidia gyártja a grafikus kártyát a proci mellé. Ilyen belassítás nincs. (Saját maguk alól vágnák a fát, hisz akkor AMD procit vennének az emberek).
A GPU láthatóan erősebb ( [link] ezért én a 750m-et ajánlom.
inkább i7 4500u+ radeon hd 8870m.
Nekem egy ilyen dell inspiron 3737-esem van, bf4-et, nfs rivalt natív felbontáson (1600*900) ultrán játszom vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!