Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alaplap, vga, vagy esetleg...

Balkans kérdése:

Az alaplap, vga, vagy esetleg a táp haldoklik?

Figyelt kérdés

Alaplap: ascrock 970 extreme3 r 2.0

Proci: amd fx 6300

Ram: Kingston 8gb

Vga; gtx 750

Táp: enermax pro82+ 625w

A jelenség a következő!

Elkezdek játszani "barmi legyen is az" betölti az adott pályát es megáll a kép. Hang néha megy tovább, de ez ritka. Le teszem asztalra, utána vissza megyek a játékba, futok 2 lépést és ismét megáll. Van mikor 4x re lesz jó csak, rosszabb esetben gép restart. Hiba üzenet is volt már többször "képernyőillesztő nem válaszolt majd utána sikeresen helyreállt." Volt hogy kék halállal újraindult. Néztem 3d teszteket, ott is van mikor 4% on megy a vga, és kemény 3fps-m van! Próbáltam a másik PCI express slotban is, ugyan ez a hiba áll fenn. Több driverrel is próbálkoztam, win reinstall is volt 2x de semmi változás. Alaplap biost is frissitettem a legùjabbra,próbáltam régebbit is. UA!

Nem kaphat elég áramot a vga? Ezt mondjuk kétlem mert van mikor semmi baj nincs vele "ideig, óraig" Ötlet esetleg valakinek?

2014. nov. 26. 06:15
 1/7 Brenya ***** válasza:
Próbáld ki(ha lehet)másik vga-val(vagy a tiedet egy másik gépben). Ha ott jó a vga akkor lehet folytatni a táppal-alaplappal.
2014. nov. 26. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Mióta csinálja?
2014. nov. 26. 08:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Pár napja kezdte el. Masik vga-val működik az alaplap! Viszont masik gépben a gtx 750 is! Szóval érdekes
2014. nov. 26. 12:34
 4/7 A kérdező kommentje:
A másik hibát elfelejtettem írni az előbb! Ha szarakodik megnyitok barmilyen ablakot, csak fekete kockát látok! Legyen az a feledat kezelő vagy bármi más!
2014. nov. 26. 12:57
 5/7 Brenya ***** válasza:

"Több driverrel is próbálkoztam" Nem kéne csak a hozzávaló drivert telepíteni(úgy hogy a régit előtte eltávolítod).

Még mindig kipróbálhatnál egy másik megbízható tápot(ha van rá lehetőség). Esetleg nézd meg nem e ütközik valamilyen másik eszközzel(vagy nincs valami rosszul beállítva a BIOS-ban).

2014. nov. 26. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam az összes szoftveres opciót, és mielőtt telepítettem az adott drivert, LETÖRÖLTEM az előtte lévőt! (Ezt azért én is tudom). Másik táppal is kipróbáltam, ugyan az a helyzet "hiba" !!! Biosban minden normálisan van beállítva. A másik dolog, hogy ez egy gtx 750. Táp nem lehet hiba, mivel ennek a kártyának nem kell külön tápcsatlakozó, hisz az alaplapról kapja a feszültésget, ami ha jól tudom 57watt!

Én ezek után már az alaplapra gyanakszom. Rohadtul érdekes, ugyan is mindkét slotban ez a hiba van. Mindkét slot rossz lenne?! Ezt azért kétlem....

2014. dec. 1. 20:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Közben kiderült a gebasz! Az egyik memória modul szopatott... érdekes módon a memtest nem kutatott semmit. Viszont Aida64 rendszer stabilitás teszt 20mp alatt egyből kidobta!
2014. dec. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!