Az alaplap, vga, vagy esetleg a táp haldoklik?
Alaplap: ascrock 970 extreme3 r 2.0
Proci: amd fx 6300
Ram: Kingston 8gb
Vga; gtx 750
Táp: enermax pro82+ 625w
A jelenség a következő!
Elkezdek játszani "barmi legyen is az" betölti az adott pályát es megáll a kép. Hang néha megy tovább, de ez ritka. Le teszem asztalra, utána vissza megyek a játékba, futok 2 lépést és ismét megáll. Van mikor 4x re lesz jó csak, rosszabb esetben gép restart. Hiba üzenet is volt már többször "képernyőillesztő nem válaszolt majd utána sikeresen helyreállt." Volt hogy kék halállal újraindult. Néztem 3d teszteket, ott is van mikor 4% on megy a vga, és kemény 3fps-m van! Próbáltam a másik PCI express slotban is, ugyan ez a hiba áll fenn. Több driverrel is próbálkoztam, win reinstall is volt 2x de semmi változás. Alaplap biost is frissitettem a legùjabbra,próbáltam régebbit is. UA!
Nem kaphat elég áramot a vga? Ezt mondjuk kétlem mert van mikor semmi baj nincs vele "ideig, óraig" Ötlet esetleg valakinek?
"Több driverrel is próbálkoztam" Nem kéne csak a hozzávaló drivert telepíteni(úgy hogy a régit előtte eltávolítod).
Még mindig kipróbálhatnál egy másik megbízható tápot(ha van rá lehetőség). Esetleg nézd meg nem e ütközik valamilyen másik eszközzel(vagy nincs valami rosszul beállítva a BIOS-ban).
Kipróbáltam az összes szoftveres opciót, és mielőtt telepítettem az adott drivert, LETÖRÖLTEM az előtte lévőt! (Ezt azért én is tudom). Másik táppal is kipróbáltam, ugyan az a helyzet "hiba" !!! Biosban minden normálisan van beállítva. A másik dolog, hogy ez egy gtx 750. Táp nem lehet hiba, mivel ennek a kártyának nem kell külön tápcsatlakozó, hisz az alaplapról kapja a feszültésget, ami ha jól tudom 57watt!
Én ezek után már az alaplapra gyanakszom. Rohadtul érdekes, ugyan is mindkét slotban ez a hiba van. Mindkét slot rossz lenne?! Ezt azért kétlem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!